star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Gödöllő

  • 200 m²

    alapterület
  • 6

    szoba
  • 984 m²

    telek

Vételár:

152 millió Ft

Eladó ház Gödöllő

  • 200 m² alapterület
  • 6 szoba
  • 984 m² telek

  • Eladó ház Gödöllő

  • 200m²


Ár:

152 000 000 Ft

Szobák száma
6
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
cirkófűtés
Parkolás
udvarban
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

Gödöllő egyik legkedveltebb, HARASZT nevű városrészében, akár KÉT GENERÁCIÓ együttélésére alkalmas, 6 szobás, DUPLA KOMFORTOS családi ház ELADÓ!

Az ingatlan 1997-ben kapta meg jelenlegi formáját, amikor az eredetileg 90 nm-es ingatlant emelet-ráépítéssel és horizontális hozzáépítéssel együtt korszerűsítette, felújította a tulajdonosa.

Az így kialakult több, mint 200 nm-es élettér kényelmes otthona lehet többgyermekes családoknak, vagy két generációnak egyaránt.

Az emeletre az előszobából kényelmes, a földszinti lakótértől teljesen elszeparált lépcső vezet.

Az ingatlan duplakomfortos ,azaz mindkét szinten hatalmas fürdőszobával és külön mosdókkal rendelkezik, plusz az emeleten is lehetőség van a konyha kialakítására (az eredeti tervben így szerepel, erre a vezeték kiállások el is készültek.
Így adott esetben valóban egymástól függetlenül élhet két generáció.

Mindkét szinten szép tágas helyiségek szolgálják a lakók kényelmét, valamint az emeleten kertre néző, a földszinten kertkapcsolatos terasz található.

Telekméret:984 nm
Udvaron belül két autó tud kényelmesen parkolni.

Az ingatlan tégla építésű, vasbeton födémmel, fedése Bramac tetőcserép.
Nyílászárói részben régebbi fa, részben újabb hőszigetelt üvegezés műanyagok.

A családi ház fűtését korszerű kondenzációs gáz kazán biztosítja, míg a hűtésről egy emeleti KLÍMA berendezés gondoskodik.

Csendes, kertvárosias a környezet, barátságos szomszédokkal, nyugodt, családi házas övezet, ugyanakkor a belváros pár perc sétnyira l található, kb. 300 m-re van a Spar, posta, iskola, óvoda, Erzsébet Park, sportpályák.

CSOK PLUSZ, hitel, babaváró, lakástakarék tanácsadés és ügyintézés díjmentesen igénybe vehető pénzügyi szakértőinknél.

Hivjon bizalommal!

ID:366713 ...TOVÁBBI, TÖBBEZRES INGATLAN KÍNÁLAT: www.gdn-ingatlan.hu - GDN azonosító: 366713


Elhelyezkedés

Gödöllő, Kandó Kálmán


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6647958


+36 30

Ingatlannet kód: NET6647958


Az általad megtekintett eladó gödöllői (Kandó Kálmán) családi ház 6 szobával rendelkezik (ebből 6 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 7 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 200 m², míg a hozzá tartozó teleké 984 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: udvarban. A családi ház ára 152 millió Ft, négyzetméter ára 760 000 Ft, ami a gödöllői átlaghoz képest 11%-kal magasabb. Az ingatlant Ludas Judit referens a GDN Ingatlanhálózat irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6647958. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Gödöllő ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.