star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Gönc

  • 103 m²

    alapterület
  • 2

    szoba
  • 840 m²

    telek

Vételár:

48,49 millió Ft

Eladó ház Gönc

  • 103 m² alapterület
  • 2 szoba
  • 840 m² telek

  • Eladó ház Gönc

  • 103m²


Ár:

48 499 000 Ft

Építés éve
1993
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
gáz (központi)
Parkolás
2 garázs

Az ingatlanról:

BORSOD-ABAÚJ-ZEMPLÉN vármegye Gönc városában kínálok eladásra egy két szobás, gondosan karbantartott, cseréppel fedett, szilikátból épült, 2 szobás családi házat.

Az ingatlan 1993-ban került megépítésre. A tetőszerkezete kiváló állapotban van mely cseréppel fedett. A tetőtér beépítésre alkalmas. A nappali helyiségben meg is van a padlásfeljárónak a helye, ami kb. 10 perces bontási munkával vissza nyitható, mivel a jelenlegi tulajdonosok befedte. Az ingatlan sok lehetőséget hordoz magával. Szép tágas minden helyiség, amely az egész napos napsütésnek köszönhetően megvan a kellő világosság a házban. Minden helyiség falazata festett. A szobákban és a nappaliban parketta, a többi helyiségeben járólap, beton burkolattal van ellátva. A fürdőszobában fürdőkád illetve zuhanyzó és WC található. A falazata csempével burkolt, az aljzat viszont járólappal.
Az építkezésnél a mennyezetben, illetve a padlóban szigetelő anyag került, ami nagyon hasznos a fűtésre tekintve. Nagyon sokáig megtartja a meleget, nyáron viszont kellően hűvös az ingatlan.
Az ablakok eredeti fa anyagból készültek, ami kifogástalan állapotban vannak és redőnnyel vannak ellátva. A bejárati ajtó fehér színű hőszigetelt műanyagra lett kicserélve. A ház egy része alatt pince található. Külön bejáraton egy szoba és egy fürdő helység van ami akár egy külön életre vágyó személynek, személyeknek megfelel. A ház folytatásaként van egy garázs, ami szintén betonozott. Továbbá még egy befejezésre váró 2 állásos garázs lett megépítve. A hátsó udvarban egy régen állattartás célját szolgáló épületet találhatunk.
Az udvar rendezett, tágas. A ház elött egy virágos kiskert teszi szebbé és otthonosabbá.
Higgye el nem bánja meg ha szán rá egy kis időt és telefonos egyeztetés után megtekinti az ingatlant.
Ha szeretne egy nyugodt környezetben, egy megbízható házat vásárolni akkor ez az az ingatlan. Kevés fenntartású, Felújítást nem igénylő ház.
AMENNYIBEN FELKELTETTEM AZ ÉRDEKLŐDÉSÉT KÉREM HÍVJON BIZALOMMAL!
helyiséglista:
szoba:21,54nm
szoba:19,54nm
nappali:24,96nm
folyosó:7,23nm
étkező:8 nm
konyha:6,51nm
spájz:4,65nm
előtér:10,60nm
összesen:103,03 nm


Elhelyezkedés

Gönc


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6516303


+36 30

Ingatlannet kód: NET6516303

Az általad megtekintett eladó gönci családi ház 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 35 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 103 m², míg a hozzá tartozó teleké 840 m². További jellemzői: az építés éve 1993, a fűtés típusa gáz (központi). Parkolási lehetőség: 2 garázs. A családi ház ára 48,49 millió Ft, négyzetméter ára 470 864 Ft, ami a gönci átlaghoz képest 51%-kal magasabb. Az ingatlant BALOGHNÉ RENÁTA referens a Kovács Julianna irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6516303. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Gönc ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.