star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Gönc

  • 92 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 1 800 m²

    telek

Vételár:

15,71 millió Ft

Eladó ház Gönc

  • 92 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 1 800 m² telek

  • Eladó ház Gönc

  • 92m²


Ár:

15 716 400 Ft

Építés éve
1930
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
felújítandó
Fűtés
cserépkályha

Az ingatlanról:

Gönc város főutcájával párhuzamos, csendes és széles utcájában kínálok megvételre egy 1800 m2 teleknagyságú parasztház jellegű kőből épült cseréppel fedett felújítás alatt álló nettó lakóterülete 92 m2 alapterület ingatlant.
Az ingatlan nyílászárói eredeti fa nyílászárók. A bejárati ajtó modern kivitelezésű.
Mivel felújítás alatt áll a ház az új tulajdonos eldöntheti, hogy meghagyja-e a kő fal látványát, vagy ezt majd burkolja. A fürdőszoba kialakítás alatt van, érdekessége, hogy a szabadkéményes boltíves helyiségben lett kialakítva. Az ingatlan teljesen új aljzatbetont kapott, úgy hogy 1 m mélységig a régi ki lett szedve, új homokágy ,sóder, és beton. Statikailag a ház hibátlan, befejezési munkálatokat igényel.
Fa gerendás a belmagassága 2,80 fontos megemlíteni, hogy az elektromos hálózat újra van vezetékelve, a kapcsolók néhány helyen hiányoznak.
A ház két bejárattal van ellátva, amely akár két generáció együttélésére is lehetőséget ad.
Az utcához közeli bejáraton a házba lépve egy előszoba és az utcára néző szoba, valamint egy fürdőszoba található, a házban tovább haladva a kert irányában egy újabb szoba valamint közlekedő (itt említeném meg a második bejárti lehetőséget az ingatlanba) és tovább haladva a házban még egy nagyobb szoba található.
Az ingatlan bővíthető, hozzáépítési lehetőségek adottak!

Az ingatlan alkalmas Falusi Csok igénybevételére. Amennyiben álmai megvalósításához hitelre is szüksége van, irodánk bankfüggetlen hitelszakértője megtalálja az önre szabott legjobb hitelkonstrukciót.



Elhelyezkedés

Gönc, Rákóczi


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6586767


+36 70

Ingatlannet kód: NET6586767

Az általad megtekintett eladó gönci (Rákóczi) családi ház 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 10 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 92 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 800 m². További jellemzői: az építés éve 1930, a fűtés típusa cserépkályha. A családi ház ára 15,71 millió Ft, négyzetméter ára 170 830 Ft, ami a gönci átlaghoz képest 23%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Kovács Julianna referens a Kovács Julianna irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6586767. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Gönc ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.