star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Görcsöny

  • 150 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 254 m²

    telek

Vételár:

33,5 millió Ft

Eladó ház Görcsöny

  • 150 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 254 m² telek

  • Eladó ház Görcsöny

  • 150m²


Ár:

33 500 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Építés éve
1971
Szintek
1
Szobák száma
3 (2 + 1)
Ingatlan állapota
átlagos
Fűtés
gáz (egyedi)
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

Görcsöny népszerű településrészén iker családi ház eladó!A 254 m2-es telken található épület 124 m2 lakóterülettel rendelkezik, amely 3 szinten helyezkedik el; a tetőtérben 2 külön nyíló szoba, a földszinten szoba-loggia-konyha-étkező-fürdő-2 db WC található. A garázs szinten önálló lakrész: nappali-étkező-konyha-fürdő-WC került kialakításra.Gépkocsi beállási lehetőség az épület előtt biztosított. A telek minden irányból körbekerített.A ház lakható állapotban van; a földszinti fürdő 2020-ban került korszerűsítésre; az épület redőnnyel és szúnyoghálóval felszerelt műanyag nyílászárókkal rendelkezik.A fűtést vegyes tüzelésű kazán és gázfűtés biztosítja, radiátoros hőleadókon keresztül. Az épület tetőszerkezete szigetelt.A környék nyugodt, csendes; ideális választás családosok részére. Óvoda, iskola, orvosi rendelő, művelődési ház, könyvtár található a településen.A közlekedés kiváló; a közelben találhatók buszmegállók és autópálya csomópontok, így a környező és a távolabbi települések is könnyen elérhetőek.Bővebb információért, megtekintésért várom hívását!Görcsöny népszerű településrészén iker családi ház eladó!A 254 m2-es telken található épület 124 m2 lakóterülettel rendelkezik, amely 3 szinten helyezkedik el; a tetőtérben 2 külön nyíló szoba, a földszinten szoba-loggia-konyha-étkező-fürdő-2 db WC található.A garázs szinten önálló lakrész: nappali-étkező-konyha-fürdő-WC került kialakításra.Gépkocsi beállási lehetőség az épület előtt biztosított. A telek minden irányból körbekerített.A ház lakható állapotban van; a földszinti fürdő 2020-ban került korszerűsítésre; az épület redőnnyel és szúnyoghálóval felszerelt műanyag nyílászárókkal rendelkezik.A fűtést vegyes tüzelésű kazán és gázfűtés biztosítja, radiátoros hőleadókon keresztül. Az épület tetőszerkezete szigetelt.A környék nyugodt, csendes, ideális választás családosok részére. Óvoda, iskola, orvosi rendelő, művelődési ház, könyvtár található a településen.A közlekedés kiváló; a közelben találhatók buszmegállók és autópálya csomópontok, így a környező és a távolabbi települések is könnyen elérhetőek.Bővebb információért, megtekintésért várom hívását!

33500000 Ft

Referencia szám: HZ043404-IN


Elhelyezkedés

Görcsöny


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6657543


Szentgyörgyvölgyi József

Szentgyörgyvölgyi József

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Pécs, Kincses út

Pécs, Kincses út

Az iroda további hirdetései

+36 20

Ingatlannet kód: NET6657543

Szentgyörgyvölgyi József

Szentgyörgyvölgyi József

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Pécs, Kincses út

Pécs, Kincses út

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó görcsönyi ikerház 3 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 1 félszoba). Az ikerházról 16 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 150 m², míg a hozzá tartozó teleké 254 m². További jellemzői: az építés éve 1971, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa gáz (egyedi). Az ikerház ára 33,5 millió Ft, négyzetméter ára 223 333 Ft, ami a görcsönyi átlaghoz képest 17%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Szentgyörgyvölgyi József referens a Pécs, Kincses út irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6657543. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Görcsöny ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.