star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Gutorfölde

  • 120 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 689 m²

    telek

Vételár:

34,5 millió Ft

Eladó ház Gutorfölde

  • 120 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 689 m² telek

  • Eladó ház Gutorfölde

  • 120m²


Ár:

34 500 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Építés éve
1980
Szintek
1
Szobák száma
4
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
gáz (egyedi)
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

Ne hagyja ki ezt a fantasztikus lehetőséget! Vegye fel velünk a kapcsolatot még ma, és lépjen be ebbe az otthonos, napfényes családi fészekbe!Eladó egy gyönyörű, napfényes, 120nm,3 szoba plusz nappalis téglaépítésű családi otthon madárcsicsergős környezetben.A vegyes tüzelésű fűtésrendszernek köszönhetően a házban kellemes a hőmérséklet az év minden szakában.Egy olyan otthont kínálunk, ahol minden nap a természet közelségét élvezheti, miközben városi kényelemben él.Kitűnő lehetőség azok számára, akik a nyugalomra és a természet közelségére vágynak, de nem szeretnének lemondani a városi élet kényelméről. A madárcsicsergős környezet ideális hely a pihenéshez és a kikapcsolódáshoz, ami éppen elég távol esik a város zajától, hogy nyugalom legyen, de elegendően közel ahhoz, hogy minden fontos infrastruktúra kényelmesen elérhető legyen.A ház tágas nappalija tökéletes helyet biztosít a családi és baráti összejövetelekhez, míg a három különálló szoba tökéletes privát térrel szolgál minden családtag számára. A napfényes szobák kellemes és meleg hangulatot kölcsönöznek az otthonnak.Jöjjön el, nézze meg, szeressen bele!Amennyiben a képek és a leírás alapján az ingatlan felkeltette az érdeklődését, keressen bizalommal a megadott elérhetőségeken!
További információért keressen bizalommal!

Referencia szám: HZ012829-IN


Elhelyezkedés

Gutorfölde, Kossuth utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6641033


Zalaegerszeg, Ady Endre utca

Zalaegerszeg, Ady Endre utca

Az iroda további hirdetései

+36 20

Ingatlannet kód: NET6641033

Zalaegerszeg, Ady Endre utca

Zalaegerszeg, Ady Endre utca

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó gutoföldi (Kossuth utca) családi ház 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 18 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 120 m², míg a hozzá tartozó teleké 689 m². További jellemzői: az építés éve 1980, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa gáz (egyedi). A családi ház ára 34,5 millió Ft, négyzetméter ára 287 500 Ft, ami a gutoföldi átlaghoz képest 26%-kal magasabb. Az ingatlant Ambrózy Emőke referens a Zalaegerszeg, Ady Endre utca irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6641033. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Gutorfölde ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.