star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Gyál, Központ

  • 120 m²

    alapterület
  • 2

    szoba
  • 615 m²

    telek

Vételár:

70,7 millió Ft

Eladó ház Gyál, Központ

  • 120 m² alapterület
  • 2 szoba
  • 615 m² telek

  • Eladó ház Gyál, Központ

  • 120m²


Ár:

70 700 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Építés éve
1977
Szintek
1
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
újszerű
Fűtés
cirkófűtés
Parkolás
2 garázs
Légkondícionáló
van
Melléképület
van
Bútorozott
Megegyezés szerint
Költözhető
Megegyezés szerint
Kilátás
Udvari
Belmagasság
3m alatt
Egyeb Energiahatekonysagi Eszkozok
Szigetelés

Az ingatlanról:

 Egyedi Gyáli Gyöngyszem vár rád! Ezen a 615 négyzetméteres telken található két lakásos családi ház igazi kincs. Ha a szavakban is otthon érzed magad, akkor figyelj!

Nagyobbik Ház (80 négyzetméter):

Két napfényben úszó szoba, ahol az álmok szárnyra kelnek.Tágas konyha étkezővel, ahol a család összegyűlhet.Zuhanyzóval és káddal felszerelt fürdőszoba, ahol a reggeli frissesség garantált.Teljes felújítás 13 évvel ezelőtt: Víz- és villanyvezetékek cseréje, új műanyag nyílászárók, külső szigetelés.Minőségi gépesített konyha: A gépek és a konyhabútor a vételár részét képezik.Kombicirkós fűtés, de a kémény lehetőséget ad a vegyes tüzelésre is.Extrák: Klíma, ipari áram, fúrt kút, éjszakai áram.

Kisebbik Ház (40 négyzetméter):

Egy szoba, konyha és fürdőszoba: Kompakt és praktikus.2007-ben felújítva: Új nyílászárók, villanyvezetékek cseréje, szigetelés. Új fajta konvektor és klíma gondoskodik a fűtésről. Mind két ház kamrával is rendelkezik, hogy a finomságokat legyen hol tárolni.

Gyönyörű rendezett telek virágokkal, zöldellő fákkal, és veteményessel: Két utcafronttal. Fedett garázs két autó számára a telken belül, plusz tárolók. Nyugodt környék, mégis könnyen megközelíthető: 3-5 perc sétára a vonatállomás és a busz. Ajánlom összeköltöző családoknak vagy nagyobb gyerkőcöknek, akik saját ingatlanrészre vágynak. Befektetési lehetőség: Könnyen kiadható mind a kisebbik, mind a nagyobbik ház.

Ne hagyd ki ezt az egyedülálló lehetőséget! Ingyenes hiteltanácsadással segítek a vételi szándékod megvalósításában!

Ez a lakás minden korosztály számára ideális lehetőség. Ne habozz, és légy részese ennek a kényelmes otthonnak kedvező áron! Szükség esetén díjmentes előszűrést végzek, hisz független hitelügyintéző ként akár 20 hitelintézet rendszerében is, hogy vásárlásod biztonságosan tudd megoldani.Ingatlanosok NE keressenek, mert KIZÁRÓLAGOS szerződésem van már!Érdeklődni: +36306740909     infohazad@gmail.com 


Helyiségek

Fürdőszoba
3m²
Konyha
12m²
Szoba
21m²
Közlekedő
10m²
Kamra
2m²
Konyha
22m²
Fürdőszoba
6m²
Szoba
17m²
Szoba
13m²
Előszoba
4m²

Elhelyezkedés

2360, Gyál, Központ, Központi részén utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: 6644713


+36 30

Ingatlannet kód: 6644713


Az általad megtekintett eladó Gyál, központi (Központi részén utca ) családi ház 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 13 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 120 m², míg a hozzá tartozó teleké 615 m². További jellemzői: az építés éve 1977, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: 2 garázs. A családi ház ára 70,7 millió Ft, négyzetméter ára 589 167 Ft, ami a gyáli átlaghoz képest 18%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Kőnig Brigitta hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6644713. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Gyál, Központ ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.