star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Gyál

  • 188 m²

    alapterület
  • 6

    szoba
  • 540 m²

    telek

Vételár:

87,9 millió Ft

Eladó ház Gyál

  • 188 m² alapterület
  • 6 szoba
  • 540 m² telek

  • Eladó ház Gyál

  • 188m²


Ár:

87 900 000 Ft

Építés éve
2003
Szintek
2
Szobák száma
6
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
gáz (központi)
Parkolás
nincs

Az ingatlanról:

Gyál csendes kertvárosi utcájában eladó egy kiváló állapotú, akár több generációnak is alkalmas nappali+5 szobás 188 m2-es családi ház 540 m2-es rendezett telken.
Az ingatlan bejárata az oldalkertből nyílik és a szélfogóból az étkezőbe vezet,amely egy légteres a nappalival és a konyhával.
A konyhához tágas kamra is tartozik.
A földszinten 2 háló, 2 fürdő , külön WC, háztartási helyiség, a lakás kert kapcsolatát biztosítja a hálóból nyíló 30 m2-es terasz.
A tetőtérbe dolgozó szoba, nappali, fürdőszoba-WC, infraszauna, gardrób,tároló.
Az árnyékolást elektromos alumínium redőnyökkel, a kellemes hőmérsékletet 4 db klímával szabályozhatjuk.
A fűtést és a külön tartályos meleg víz ellátását a 24 kw-os gázkazán biztosítja,radiátoros hőleadókkal.
A napelemek beüzemelve.
A ház a napelemes rendszer beüzemelése előtt " B "energetikai besorolást kapott.
A ház biztonságáról a riasztórendszer és kamera rendszer gondoskodik.
Az ingatlan jelenlegi formáját 2003-ban kapta, de az elmúlt 12 évben korszerűsítették, nyílászárók,redőnyök cseréje, dryvit hőszigetelés.
A gépesített konyha és a beépített bútorok a vételár részét képezik.
Ide csak költözni kell!
Az ingatlanhoz 2 állásos garázs , 16 m2-es kerti tároló és fedett beálló kapcsolódik, valamint több autó beállását biztosító viacolor térburkolat. A kényelmes bejutást elektromos kapu és garázskapu biztosítja.
A közelben iskola, élelmiszer bolt, Bkk megálló.
Tekintse meg ezt a kiváló építésű, elrendezésű ingatlant! alacsony fenntartás, csendes utca, jó közlekedés, kertrész, külön fürdő és wc, parkosított udvar, prémium anyagok, redőnyözött, terasz, új nyílászárók, elektromos garázskapu, udvari gépjárműbeálló lehetőség, zöld övezet, melléképület, amerikai konyha, klíma, külső hőszigetelés, riasztó rendszer, saját tároló, dekorvilágítás, szauna, kertkapcsolat, garázs lehetőség, háromfázisú áram, dupla garázs, napelem, optikai internet kábel, beépített szekrény
(További kínálatunkat keresse a VING hivatalos weboldalán.)


Elhelyezkedés

Gyál, Gyál


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6345672


Meszesánné Márki Ildikó

Meszesánné Márki Ildikó

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Városi Ingatlaniroda

Városi Ingatlaniroda

Az iroda további hirdetései

+36 20

Ingatlannet kód: NET6345672

Meszesánné Márki Ildikó

Meszesánné Márki Ildikó

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Városi Ingatlaniroda

Városi Ingatlaniroda

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó gyáli (Gyál) családi ház 6 szobával rendelkezik (ebből 6 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 23 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 188 m², míg a hozzá tartozó teleké 540 m². További jellemzői: az építés éve 2003, a fűtés típusa gáz (központi). Parkolási lehetőség: nincs. A családi ház ára 87,9 millió Ft, négyzetméter ára 467 553 Ft, ami a gyáli átlaghoz képest 34%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Meszesánné Márki Ildikó referens a Városi Ingatlaniroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6345672. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Gyál ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.