star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Gyál

  • 113 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 653 m²

    telek

Vételár:

99 millió Ft

Eladó ház Gyál

  • 113 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 653 m² telek

  • Eladó ház Gyál

  • 113m²


Ár:

99 000 000 Ft

Építés éve
2022
Szintek
1
Szobák száma
4
Ingatlan állapota
új építésű

CSOK 10+15 feltételeknek megfelel

Az ingatlanról:

Gyál ligeten kínálunk eladásra, modern technológiával épülő, új építésű, önálló családi házat.

Az ingatlan minden szempontból ( elosztás, elhelyezkedés, fenntarthatóság, kivitelezés technológiája ) megfelel modern kor elvárásainak.

Az épülő családi ház nettó mérete: 113,61 nm, a hozzá tartozó telek nagysága: 653 nm.

 

Az ingatlan főbb műúszaki paraméterei az alábbiak: 

- vasalt, szigetelt beton sávalap

- 30-as Ytong tartófalak és 10-es Ytong válaszfalak

- homlokzaton 10 cm-es dryvit, a lábazaton 10 cm-es xps, az aljzaton 10 cm-es lépésálló, és a fa szerkezetű födémren pedig 25 cm-es kőzetgyapot szigetelés került

- a tető fedése Leier cserépből készült, színezett bádogozással

- fűtéséről modern  hőszivattyú gondoskodik, padlófűtés hőleadással, hozzá tartozó 200 literes HMV tartállyal

- inverteres hútő-fűtő klíma

- nyílászárói műanyag, fehér, 3 rétegű hő- és hangszigeteltek, rejtett redőnytokkal szerelve

- motoros garázsajtó

- térkövezett kocsibeálló

 

A hőszivattyús fűtéshez a  kedvezményes " H " tarifás elszámolás tartozik, ami a normál tarifás áram áránál sokkal kedvezőbb, 23 Ft/KW, ezért ez a nagy ház a hőszivattyúnak, a "H" tarifának és a vastag szigetelésnek köszönhetően nagyon kedvező rezsiköltségekkel fenntartható.

 

A lakótér helységei: hatalmas és világos amerikai konyhás nappali, 3 külön nyíló szoba, az egyik szoba saját fürdővel is rendelkezik, plusz fürdőszoba,     vendég WC,     háztartás helyiség,    2 közlekedő,    gardrób, garázs ( közetlen kapcsolatos a lakótérrel ), fedett bejárat és egy "L" alakú terasz, amely a nappalival kapcsolatos.

 

Ez az ingatlan minden kényelmi szempontot kielégít, a kert mérete is megfelelő a kellemes kikapcsolódásra, időtöltésre.

 

Az építkezés 2022 októberében kezdődött, a vételár a kulcsrakész állapotra vonatkozik, amely 2023. áprilisra várható !

 

Gyál az agglomeráció egyik legkiépített infrastruktúrájával rendelkezik, hiszen szinte a városból ki sem kell mozdulni, minden elintézhető helyben. Új sportlétesítmény, uszoda, okmányiroda, orvosi rendelő, gyógyszertárak,, iskolák, óvodák, piacok, számos kis- és nagybevásárlási lehetőség, fitness terem, hogy csak egy jó párat említsünk a város létesítményeiből. Ezen kívül számos kulturális és szórakozási programok állnak a lakók rendelkezésére.

 

A közlekedés szempontjából szintén nagyon jól élhető a város, hiszen több BKK járat is található Gyálon, amelyek segítségével kb. 20 perc alatt be lehet jutni  Budapestre.
Vasúton a Nyugati-pályaudvar 40 perc alatt érhető el.
Autóval közlekedőknek pedig  több útvonal is rendelkezésére áll, mint pl. M5, M0, Ferihegyi gyorsforgalmi, vagy akár Pestszentimre központja felé a Kőrösi út - Nagykőrösi út.

 

Az ingatlan megvásárlásához  CSOK, babaváró, kamattámogatott hitel, 5 %-os ÁFA visszaigénylés, illetékmentesség igénybe vehető. 

Ügyvédi kapcsolattal, ingyenes hitel tanácsadással és ügyintézéssel, rugalmas időbeosztással állunk kedves ügyfeleink rendelkezésére!

 

Irodánk a hét minden napján, teljes körű ügyintézéssel ( CSOK, piaci- és kedvezményes hitelek, energetikai tanúsítvány, biztosítás ) várja megtisztelő hívását ! 

Amennyiben az ingatlan megvásárlásához el szeretné adni a jelenleg meglévő ingatlanát, ennek lebonyolításában is állunk rendelkezésére.

 

Mezei Ágota

www.bercsenyiingatlan.hu

+ 36 20 208 5722 

 

 

 

 

 

 

Egyéb jellemzők:

Villanyáram: Bevezetve (230 Volt).
Vízellátás: Van, saját vízórával.
Csatornázás: Közműhálózatba bekötve.


Helyiségek

Terasz
32.5m²
Közlekedő
1.6m²
Gardrób
2.8m²
Közlekedő
3.5m²
Mosókonyha
5.1m²
Wc
1.8m²
Fürdőszoba
5.2m²
Fürdőszoba
3.2m²
Szoba
10.3m²
Szoba
11m²
Szoba
12.2m²

Elhelyezkedés

Gyál


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6448598


+36 20

Ingatlannet kód: NET6448598


Az általad megtekintett eladó gyáli családi ház 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 14 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 113 m², míg a hozzá tartozó teleké 653 m². További jellemzői: az építés éve 2022. A családi ház ára 99 millió Ft, négyzetméter ára 876 106 Ft, ami a gyáli átlaghoz képest 18%-kal magasabb. Az ingatlant Mezei Ágota hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6448598. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Gyál ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.