star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Gyál

  • 445 m²

    alapterület
  • 8

    szoba
  • 1 055 m²

    telek

Vételár:

119 millió Ft

Eladó ház Gyál

  • 445 m² alapterület
  • 8 szoba
  • 1 055 m² telek

  • Eladó ház Gyál

  • 445m²


Ár:

119 000 000 Ft

Építés éve
1986
Szintek
3
Szobák száma
8
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
cirkófűtés

Az ingatlanról:

ALKALMI VÉTEL !

Gyál és Budapest 18. kerületének határában kínáljuk eladásra ezt a duplakomfortos, 3 szintes, önálló családi házat, 1055 nm-es telekkel !

A ház összes hasznos területe: 445 nm !

 

Az ingatlan főbb műszaki paraméterei, a teljesség igénye nélkül:

-.1986. évi építés

- téglaépítési mód

- Klinker tégla homlokzatburkolat

- 5 cm szigetelés

- vasbeton födém, zsindely fedéssel

- kombi gázcirkó fűtés, radiátoros hőleadókkal

- fa nyílászárók, reluxa árnyékolókkal

- fúrt kút a kertben

- két villanyóra, külön mérőórákkal

 

Az ingatlan 3 szintes, a lakóterek elrendezése:

Földszinten: közvetlen terasz kapcsolatos nagy konyha + étkezővel, nappali, folyosó, mosókonyha, kamra, fürdőszoba, közlekedő, szoba, valamint közvetlen kapcsolatos a földszint a 25 nm-es, kétállásos, garázzsal is.

1. emelet: közlekedő, nappali amely közvetlen kapcsolatos az erkéllyel, fürdőszoba,WC, 3 külön nyíló szoba, könyvtárszoba.

2. emelet: 3 külön nyíló szoba, közlekedő, konyha, kamra, fürdőszoba, és az egyik szoba szintén közvetlen kapcsolatos az erkéllyel, plusz még két oldalsó terasz is van.

 

A szintek a belső lakótérből lépcsővel összekötöttek, de megoldott a külső lépcső is.

 

A 25 nm-es garázs közvetlen kapcsolatos a földszinti lakótérrel, kétállásos, szerelőaknával ellátott, valamint fűtéssel és villannyal is rendelkezik.

 

Az egész lakótér tágas terekkel rendelkezik. 

Az egész háznak és kertnek egyedi hangulata van.

 

Ez az ingatlan remek választás, lehetőség, összeköltöző több generáció számára, üzleti ( családi ) vállalkozást vezető családok számára, hiszen egy ingatlanban kényelmesen és elszeparálva megvan minden egyben mégis külön !

 

Az ingatlan hatalmas méretéből, valamint a szintenkénti nagyon jó elrendezéséből adódóan tényleg nagyon sok lehetőséget rejt magában. Túl a többgenerációs funkcióján, alkalmas lehet lakások kialakítására és így kiadásra, munkásszállásnak, üzleti célú felhasználásra ( irodának, bemutató teremnek, üzletnek ).

 

A lakókörnyezet csendes, rendezett, családias hangulatú.

Tulajdonosa az ingatlant folyamatosan karbantartotta.

 

Az ingatlan a vételár megfizetését követően azonnal birtokba is vehető !

 

Gyál az agglomeráció egyik legkiépített infrastruktúrájával rendelkezik, hiszen szinte a városból ki sem kell mozdulni, minden elintézhető helyben. Új sportlétesítmény, uszoda, okmányiroda, orvosi rendelő, gyógyszertárak,, iskolák, óvodák, piacok, számos kis- és nagybevásárlási lehetőség, fitness terem, hogy csak egy jó párat említsünk a város létesítményeiből. Ezen kívül számos kulturális és szórakozási programok állnak a lakók rendelkezésére.

 

A közlekedés szempontjából szintén nagyon jól élhető a város, hiszen több BKK járat is található Gyálon, amelyek segítségével kb. 20 perc alatt be lehet érni Budapestre.
Vasúton a Nyugati-pályaudvar 40 perc alatt érhető el.
Autóval közlekedőknek pedig  több útvonal is rendelkezésére áll, mint pl. M5, M0, Ferihegyi gyorsforgalmi, vagy akár Pestszentimre központja felé a Kőrösi út - Nagykőrösi út.

 

Irodánk a hét minden napján, teljes körű ügyintézéssel ( CSOK, piaci- és kedvezményes hitelek, energetikai tanúsítvány, biztosítás ) várja megtisztelő hívását ! 

Amennyiben az ingatlan megvásárlásához el szeretné adni a jelenleg meglévő ingatlanát, ennek lebonyolításában is állunk rendelkezésére.

 

Mezei Ágota

www.bercsenyiingatlan.hu

+ 36 20 208 5722 

 

 

 

Egyéb jellemzők:

Villanyáram: Bevezetve (230 - 400 Volt).
Vízellátás: Van, saját vízórával.
Csatornázás: Közműhálózatba bekötve.
Gázellátás: Vezetékes gáz.
Kilátás: Kertre néző.


Helyiségek

Terasz
8m²
Terasz
6m²
Terasz
30m²
Terasz
15m²
Terasz
20m²
Közlekedő
15m²
Közlekedő
2m²
Közlekedő
20m²
Konyha
10m²
Gardrób
6m²
Szoba
10m²
Mosókonyha
6m²
Szoba
18m²
Fürdőszoba
12m²
Fürdőszoba
14m²
Fürdőszoba
7m²
Kamra
6m²
Konyha
20m²
Nappali
30m²
Szoba
16m²
Szoba
17m²
Szoba
10m²
Nappali
40m²
Szoba
25m²
Szoba
10m²
Szoba
28m²
Szoba
20m²

Elhelyezkedés

Gyál


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6576582


+36 20

Ingatlannet kód: NET6576582


Az általad megtekintett eladó gyáli családi ház 8 szobával rendelkezik (ebből 8 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 23 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 445 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 055 m². További jellemzői: az építés éve 1986, a fűtés típusa cirkófűtés. A családi ház ára 119 millió Ft, négyzetméter ára 267 416 Ft, ami a gyáli átlaghoz képest 62%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Mezei Ágota hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6576582. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Gyál ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.