star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Gyál

  • 128 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 490 m²

    telek

Vételár:

72,5 millió Ft

Eladó ház Gyál

  • 128 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 490 m² telek

  • Eladó ház Gyál

  • 128m²


Ár:

72 500 000 Ft

Építés éve
2002
Szintek
2
Szobák száma
4
Ingatlan állapota
jó állapotú

Az ingatlanról:

Gyálon rendezett kertvárosi utcában kínáljuk eladásra ezt a 128 nm-es ( össz. hasznos területtel rendelkező ) kétszintes ingatlant.

 

Műszaki jellemzői, a teljesség igénye nélkül:

- 2002. évben épült

- téglaépítési mód ( Porotherm )

- vasbeton gerenda födém, Bramac cserépfedéssel

- 4 cm külső Dryvit szigetelés

- műanyag hőszigetelt nyílászárók ( részben fa nyílászárók is )

- hűtő-fűtő inverteres klíma

- kondenzációs kombi gázkazán, padlófűtéssel mindkét szinten ( + földszinten hangulatos kályha )

 

Lakóterének elrendezése:

Földszinten: terasz, előtér, nappali, konyha+étkező, fürdőszoba ( káddal és WC-vel ), vendég WC, kamra, háztartási helyiség, lépcsőház.

Emeleten: előtér, 3 külön nyíló szoba, zuhanyzós fürdőszoba, gardrób, és erkély.

 

A kert kellemes hangulatú, rendezett, kerti sütőgetésre kialakított résszel, valamint több autónak biztonságos gépkocsi beállási lehetőséggel. A telken fúrt kút biztosítja az öntözés lehetőségét.

 

Az ingatlan telekrésze 490 nm, és osztatlan közös tulajdonban van, tehát ügyvédi használati megosztással történik az értékesítése.

 

A lakókörnyezet csendes, rendezett, családias hangulatú.

Tulajdonosa az ingatlant folyamatosan karbantartotta.

 

Gyál az agglomeráció egyik legkiépített infrastruktúrájával rendelkezik, hiszen szinte a városból ki sem kell mozdulni, minden elintézhető helyben. Új sportlétesítmény, uszoda, okmányiroda, orvosi rendelő, gyógyszertárak,, iskolák, óvodák, piacok, számos kis- és nagybevásárlási lehetőség, fitness terem, hogy csak egy jó párat említsünk a város létesítményeiből. Ezen kívül számos kulturális és szórakozási programok állnak a lakók rendelkezésére.

 

A közlekedés szempontjából szintén nagyon jól élhető a város, hiszen több BKK járat is található Gyálon, amelyek segítségével kb. 20 perc alatt be lehet érni Budapestre.
Vasúton a Nyugati-pályaudvar 40 perc alatt érhető el.
Autóval közlekedőknek pedig  több útvonal is rendelkezésére áll, mint pl. M5, M0, Ferihegyi gyorsforgalmi, vagy akár Pestszentimre központja felé a Kőrösi út - Nagykőrösi út.

 

Irodánk a hét minden napján, teljes körű ügyintézéssel ( CSOK, piaci- és kedvezményes hitelek, energetikai tanúsítvány, biztosítás ) várja megtisztelő hívását ! 

Amennyiben az ingatlan megvásárlásához el szeretné adni a jelenleg meglévő ingatlanát, ennek lebonyolításában is állunk rendelkezésére.

 

Mezei Ágota

www.bercsenyiingatlan.hu

+ 36 20 208 5722 

 

Egyéb jellemzők:

Villanyáram: Bevezetve (230 Volt).
Vízellátás: Van, saját vízórával.
Csatornázás: Közműhálózatba bekötve.
Gázellátás: Vezetékes gáz.
Kilátás: Kertre néző.


Helyiségek

Terasz
24m²
Erkély
3.24m²
Gardrób
2.3m²
Fürdőszoba
4.5m²
Szoba
10.92m²
Mosókonyha
1.5m²
Wc
1.5m²
Fürdőszoba
9m²
Kamra
3.3m²
étkező
9m²
Nappali
33m²
Közlekedő
3.2m²
Szoba
9.59m²
Szoba
9.59m²
Szoba
9.2m²

Elhelyezkedés

Gyál


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6612141


+36 20

Ingatlannet kód: NET6612141


Az általad megtekintett eladó gyáli családi ház 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 29 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 128 m², míg a hozzá tartozó teleké 490 m². További jellemzői: az építés éve 2002. A családi ház ára 72,5 millió Ft, négyzetméter ára 566 406 Ft, ami a gyáli átlaghoz képest 20%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Mezei Ágota hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6612141. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Gyál ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.