star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Gyál

  • 100 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 240 m²

    telek

Vételár:

53,9 millió Ft

Eladó ház Gyál

  • 100 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 240 m² telek

  • Eladó ház Gyál

  • 100m²


Ár:

53 900 000 Ft

Építés éve
1970
Szintek
1
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
szén-fa (egyéb)

Az ingatlanról:

Gyálon kínáljuk eladásra ezt a 100 nm-es. 3 szobás, felújított családi házat.

Műszaki paraméterei, a teljesség igénye nélkül:

- 1970-es években épült

- téglaépírési mód

- részben szigetelt ( északi falon 10 cm-es szigetelés )

- vasbeton gerenda födém + cserépfedés 

- fűtése kettős: gázkazán + vegyestüzelésű kazán, radiátoros hőleadókkal

- műanyag nyílászárók + redőnyök

- melegvíz ellátása gázbojlerrel megoldottt

- 3 fázisú fogyasztásmérő 

 

Az ingatan 2008. évben felújításon esett át, melynek keretében nyílászárók lettek cserélve, fűtéskorszerűsítés történ, részben szigetelve lett az ingatlan, külső homlokzati színezés történt.

 

Az ingatlan telekrésze 240 nm, és osztatlan közös tulajdonban van, tehát ügyvédi használati megosztással történik az értékesítése.

 

A lakókörnyezete rendezett, és csendes, családias hangulatú. 

 

Tulajdonosa az ingatlant folyamatosan karbantartotta.

 

Gyál az agglomeráció egyik legkiépített infrastruktúrájával rendelkezik, hiszen szinte a városból ki sem kell mozdulni, minden elintézhető helyben. Új sportlétesítmény, uszoda, okmányiroda, orvosi rendelő, gyógyszertárak,, iskolák, óvodák, piacok, számos kis- és nagybevásárlási lehetőség, fitness terem, hogy csak egy jó párat említsünk a város létesítményeiből. Ezen kívül számos kulturális és szórakozási programok állnak a lakók rendelkezésére.

 

A közlekedés szempontjából szintén nagyon jól élhető a város, hiszen több BKK járat is található Gyálon, amelyek segítségével kb. 20 perc alatt be lehet érni Budapestre.
Vasúton a Nyugati-pályaudvar 40 perc alatt érhető el.
Autóval közlekedőknek pedig  több útvonal is rendelkezésére áll, mint pl. M5, M0, Ferihegyi gyorsforgalmi, vagy akár Pestszentimre központja felé a Kőrösi út - Nagykőrösi út.

 

Irodánk a hét minden napján, teljes körű ügyintézéssel ( CSOK, piaci- és kedvezményes hitelek, energetikai tanúsítvány, biztosítás ) várja megtisztelő hívását ! 

Amennyiben az ingatlan megvásárlásához el szeretné adni a jelenleg meglévő ingatlanát, ennek lebonyolításában is állunk rendelkezésére.

 

Mezei Ágota

www.bercsenyiingatlan.hu

+ 36 20 208 5722 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Egyéb jellemzők:

Villanyáram: Bevezetve (230 Volt).
Vízellátás: Van, saját vízórával.
Csatornázás: Közműhálózatba bekötve.
Gázellátás: Vezetékes gáz.
Kilátás: Kertre néző.
Felújítva: 2008.


Helyiségek

Terasz
10m²
Wc
1.5m²
Fürdőszoba
4.5m²
Kamra
3.2m²
étkező
12.3m²
Közlekedő
10.8m²
Szoba
8.7m²
Szoba
15.6m²
Szoba
20m²

Elhelyezkedés

Gyál


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6612144


+36 20

Ingatlannet kód: NET6612144


Az általad megtekintett eladó gyáli családi ház 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 20 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 100 m², míg a hozzá tartozó teleké 240 m². További jellemzői: az építés éve 1970, a fűtés típusa szén-fa (egyéb). A családi ház ára 53,9 millió Ft, négyzetméter ára 539 000 Ft, ami a gyáli átlaghoz képest 24%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Mezei Ágota hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6612144. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Gyál ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.