star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Gyál

  • 103 m²

    alapterület
  • 5

    szoba
  • 350 m²

    telek

Vételár:

72,9 millió Ft

Eladó ház Gyál

  • 103 m² alapterület
  • 5 szoba
  • 350 m² telek

  • Eladó ház Gyál

  • 103m²


Ár:

72 900 000 Ft

Építés éve
2005
Szintek
1
Szobák száma
5 (2 + 3)
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
cirkófűtés
Parkolás
udvarban
Fal építési anyaga
tégla
Légkondícionáló
van
Melléképület
van

Az ingatlanról:

Kizárólag Irodánk kínálatában!
Eladó Gyálon csendes mellékutcában, 2005-ben épült, 2+3 félszobás , földszintes ikerház fele, 350 nm-es saját telekkel. Akár vállalkozás céljára is alkalmas vagy nagy családosok részére is kiváló ingatlan. A jelenlegi üzlethelyiség akár egy külön bejáratú kis lakássá könnyedén átalakítható, így két generáció együttélésére is alkalmas az ingatlan.

Az ingatlan 87nm+16 nm-es üzlethelyiségből áll (kozmetika).

Helyiségek: amerikai konyhás nappali, 3 db hálószoba, fürdőszoba, wc külön, kamra, előtér, az üzlethelyiségben pedig üzlettér, szauna, és fürdőszoba van. Az üzlet a lakásból és kívülről is megközelíthető.

Az ingatlanban a konyhabútor most lett kicserélve és tisztasági festés történt.

A konyhabútor és a beépített bútorok a vételárát képezik.

A ház tégla építésű, 5 nm-es dryvit szigeteléssel ellátott, cirkó fűtéses. Födéme beton, a tető Bramac tetőcseréppel fedett. Gépkocsi beállás 3 autó részére megoldott, akár fedett beálló alá is, az udvaron található még egy 12 nm-es tároló is.

További extrák: klíma, riasztó, redőny, szúnyogháló, elektromos kapu, szauna.

Közlekedés: 89E buszmegálló 2 percre található. Iskola, óvoda a közelben van.

A ház csendes, barátságos utcában van.
Tehermentes ingatlan!


Elhelyezkedés

Gyál


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6620246


+36 70

Ingatlannet kód: NET6620246


Az általad megtekintett eladó gyáli ikerház 5 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 3 félszoba). Az ikerházról 12 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 103 m², míg a hozzá tartozó teleké 350 m². További jellemzői: az építés éve 2005, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: udvarban. Az ikerház ára 72,9 millió Ft, négyzetméter ára 707 767 Ft, ami a gyáli átlaghoz képest 19%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Ágota Kaszman hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6620246. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Gyál ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.