star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Gyál

  • 97 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 348 m²

    telek

Vételár:

89 millió Ft

Eladó ház Gyál

  • 97 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 348 m² telek

  • Eladó ház Gyál

  • 97m²


Ár:

89 000 000 Ft

Építés éve
2007
Szobák száma
4
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
gáz (központi)
Parkolás
nincs

Az ingatlanról:

Gyál város egyik legnyugodtabb és legszebb részén, csendes utcában eladó 97 m²-es ikerház. Az ingatlan kiváló állapotban van és megegyezés szerint rövid távon költözhető. A 348 m²-es telekméretnek köszönhetően bőséges helyet biztosít a kényelmes életvitelhez.

Az ikerház 3 szobával, 1 nappalival és 1 fürdőszobával rendelkezik. A külön fürdő és WC különösen praktikus a mindennapi használat során. Az alacsony fenntartásnak köszönhetően gazdaságosan üzemeltethető az ingatlan.
Az ingatlan 2007-ben épült megkímélt állapotát 2023-ban sok extrával kiegészítették:
Új kondenzációs kazán, a fürdőben formatervezett sarokkád és beépített bútorok kerültek, 3,5 KW-os inverteres klíma beszerelése, új konyhabútor gépekkel, beépített szekrények, az egész lakás festve -részben tapétázva lett,
az udvarban egy 5,5 x 3x 1,40--es, zsalukőből épített medence, gépészettel, automata vegyszer adagolóval, hőszivattyús medence fűtéssel,
a kertrendezés csodálatos dísznövényekkel, fedett terasz, a kertben 12 m2-es faház beton alapon.

A redőnyökkel felszerelt ablakok biztosítják a kellemes hőmérsékletet a lakásban, valamint a nyugodt pihenést. A kertben található automata öntözőrendszer és kertvilágítás pedig további kényelmet nyújt az otthonban.

Az amerikai konyha a modern és praktikus kialakítás miatt igazi központja lesz a családi és baráti összejöveteleknek. Az ingatlanban megtalálható klíma és padlófűtés pedig biztosítja az ideális hőmérsékletet bármely évszakban.

A melléképületben kialakított tároló helyiség motoroknak, kerékpároknak, a kerti eszközöknek biztosít helyet.
A kandalló hangulatos és romantikus estéket ígér, míg nyáron a medence kellemes hűsölést nyújt. A szúnyoghálók pedig védelmet nyújtanak a rovarok ellen.

Az udvarban található udvari gépjárműbeálló lehetőség pedig biztosítja a járműveink biztonságát. Az optikai internet kábel és a riasztó rendszer további kényelmet és biztonságot nyújt az itt lakóknak. A beépített szekrények és gardróbok nagy tároló kapacitást biztosítanak.

Az ingatlan főbb jellemzői:

- Kiváló állapot
- Csendes utca
- Alacsony fenntartás
- Beépíthető tetőtér
- Külön fürdő és WC
- Parkosított udvar
- Prémium anyagok
- Redőnyözött ablakok
- Kertkapcsolatos fedett terasz
- Udvari gépjárműbeálló lehetőség elektromos kapun keresztül 2 gépkocsi részére
- Zöld övezet
- Automata öntözőrendszer
- Kertvilágítás
- Melléképület
- Padlófűtés
- Amerikai konyha
- Klíma
- Külső hőszigetelés
- Riasztó rendszer
- Saját tároló
- Kandalló
- Fedett, hőszivattyúval fűtött medence
- Kamera rendszer
- Szúnyogháló
- Optikai internet kábel
- Beépített szekrény
- Gardrób szoba

Kiváló infrastruktúra, közelben Bkk megálló, uszoda, óvoda, iskola, üzletek.

Ne habozzon, hogy megtekinthesse ezt a csodálatos ingatlant! Ha szeretne kényelmesen élni egy gyönyörű és modern otthonban, amely minden igényét kielégíti, akkor ez az ikerház az Ön számára tökéletes választás. Keressen minket bizalommal, hogy egyeztethessünk időpontot! alacsony fenntartás, beépíthető tetőtér, csendes utca, felszerelt, jó közlekedés, kertrész, közeli belváros, külön fürdő és wc, parkosított udvar, prémium anyagok, redőnyözött, terasz, udvari gépjárműbeálló lehetőség, zöld övezet, automata öntözőrendszer, kertvilágítás, melléképület, padlófűtés, amerikai konyha, klíma, külső hőszigetelés, riasztó rendszer, saját tároló, dekorvilágítás, kandalló, medence, kertkapcsolat, kamera rendszer, szúnyogháló, optikai internet kábel, beépített szekrény, gardrób
(További kínálatunkat keresse a VING hivatalos weboldalán.)


Elhelyezkedés

Gyál, Gyál


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6640068


Meszesánné Márki Ildikó

Meszesánné Márki Ildikó

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Városi Ingatlaniroda

Városi Ingatlaniroda

Az iroda további hirdetései

+36 20

Ingatlannet kód: NET6640068

Meszesánné Márki Ildikó

Meszesánné Márki Ildikó

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Városi Ingatlaniroda

Városi Ingatlaniroda

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó gyáli (Gyál) ikerház 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). Az ikerházról 25 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 97 m², míg a hozzá tartozó teleké 348 m². További jellemzői: az építés éve 2007, a fűtés típusa gáz (központi). Parkolási lehetőség: nincs. Az ikerház ára 89 millió Ft, négyzetméter ára 917 526 Ft, ami a gyáli átlaghoz képest 4%-kal magasabb. Az ingatlant Meszesánné Márki Ildikó referens a Városi Ingatlaniroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6640068. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Gyál ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.