star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Gyomaendrőd

  • 98 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 565 m²

    telek

Vételár:

13 millió Ft

Eladó ház Gyomaendrőd

  • 98 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 565 m² telek

  • Eladó ház Gyomaendrőd

  • 98m²


Ár:

13 000 000 Ft

Szintek
1
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
átlagos
Fűtés
szén-fa (kazán)
Fal építési anyaga
vegyes

Az ingatlanról:

További információért látogasson el a Fundamenta Ingatlan oldalára!

Gyomaendrődön eladásra kínálom az alábbi 98 m2-es vegyes falazatú családi házat.
Az ingatlan 2 főbejárattal rendelkezik, a szobák pedig többféleképpen megközelíthetőek, ezért új tulajdonosa számára könnyen átalakítható.
A telek területe 565 m2.
Az ingatlanba belépve az előszobába érkezünk, amely a nagy ablakoknak köszönhetően jó fényviszonyokat biztosít. Innen nyílik bal oldalt egy szoba, ahol már az említett másik főbejárat található. Tovább haladva a közlekedő folyosón, jobbról egy konyha, illetve ehhez kapcsolódóan egy kamra található. A fürdő és a wc külön helyiségben helyezkedik el. A közlekedő bal oldaláról pedig egymásból nyílik két szoba, amely közül az egyik akár nappaliként is tud funkcionálni.
Közműveket tekintve: villany, víz, csatorna az ingatlanban van; a fűtés vegyes tüzelésű kazánnal, illetve kandallóval lehetséges.
A városközpont autóval is csak pár percre található, így a boltok, hivatal, piac, drogériák is elérhető távolságban vannak.
Az ingatlan adottságaiból adódóan ajánlom családoknak vagy pedig olyan személyeknek, akik szeretik a tágas tereket.
Amennyiben felkeltette érdeklődését és személyesen is szeretné megtekinteni, hívjon bizalommal!
Szükség esetén a hitelügyintézésben is segítek.
Irányár: 13.000.000 Ft
Pécsi Adél Fundamenta Személyi Bankár


Elhelyezkedés

Gyomaendrőd, Temető utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6614880


+36 30

Ingatlannet kód: NET6614880


Az általad megtekintett eladó gyomaendrődi (Temető utca) családi ház 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és félszoba). A családi házról 19 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 98 m², míg a hozzá tartozó teleké 565 m². További jellemzői: a fal építési anyaga vegyes, a fűtés típusa szén-fa (kazán). A családi ház ára 13 millió Ft, négyzetméter ára 132 653 Ft, ami a gyomaendrődi átlaghoz képest 16%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Pécsi Adél referens a Fundamenta Ingatlan irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6614880. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Gyomaendrőd ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.