star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Gyömöre

  • 85 m²

    alapterület
  • 2

    szoba
  • 1 373 m²

    telek

Vételár:

17,5 millió Ft

Eladó ház Gyömöre

  • 85 m² alapterület
  • 2 szoba
  • 1 373 m² telek

  • Eladó ház Gyömöre

  • 85m²


Ár:

17 500 000 Ft

Szobák száma
2
Ingatlan állapota
felújítandó

Az ingatlanról:

Győr-Pápa útvonalon, Téttől 2 km-re Gyömörén, központi, de csendes helyen, eladó egy 85 nm-es tégla, felújítandó családi ház. Az ingatlan 1373 nm-es körbekerített telken található.

A családi ház, beton alapozással, tégla falazattal, cseréptető héjalással épült a 60-as évek táján, a későbbiekben bővítették, valamint a tetőtér beépítésre került, homlokzata hőszigetelt vakolattal ellátott.

Komfortfokozatát tekintve, komfortos, összközműves.

Az ingatlan jelenlegi elosztása: lakóelőtér, konyha, 2 szoba, fürdőszoba WC-vel.

Az ingatlan ugyan felújításra szorul, de jó helyen, némi ráfordítással, akár bővítéssel, remek otthona lehet az új tulajdonosának!

A községben minden megtalálható, ami a mindennapokban szükséges lehet, új egészségház, felnőtt és gyermekorvosi rendelővel, bölcsőde, óvoda, iskola felső tagozattal is, 2 élelmiszer üzlet, posta stb.

Vasúti közlekedés, amennyiben ez fontos valakinek, nagyon jó, de ezenkívül helyközi és AUDI-s buszok is közlekednek.

Az elkerülő 2 km-re épült meg a településtől, ami nagyban lerövidíti az utazási időt Győr és Pápa irányában is.

A településen a falusi CSOK igénybe vehető, mely a vásárlásnál és a felújításnál is felhasználható. Éljen az állami támogatások lehetőségével, akár minimális önerővel Öné, Önöké lehet ez az ingatlan, akár a 4%-os vagyonszerzési illetékmentességgel!

Megvásárlásához irodánk díjmentesen többféle pénzügyi lehetőséget kínál. Igény esetén - megbízható ügyvédi háttérrel - vállaljuk az adás-vétel teljes körű lebonyolítását, valamint az energetikai tanúsítvány gyors elkészítését.

Hívjon akár hétvégén is!


Elhelyezkedés

Gyömöre


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6564045


HASONLÓ INGATLANOK


18 600 000 Ft

Gyömöre

  • Szobák: 3
  • Alapterület: 87m²

+36 30

Ingatlannet kód: NET6564045

Az általad megtekintett eladó gyömörei családi ház 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 8 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 85 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 373 m². A családi ház ára 17,5 millió Ft, négyzetméter ára 205 882 Ft, ami a gyömörei átlaghoz képest 1%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Mitring Krisztina referens a Kompakt Ingatlan irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6564045. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Gyömöre ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.