star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Gyömrő, Petőfi telep

  • 98 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 340 m²

    telek

Vételár:

74,99 millió Ft

Eladó ház Gyömrő, Petőfi telep

  • 98 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 340 m² telek

  • Eladó ház Gyömrő, Petőfi telep

  • 98m²


Ár:

74 990 000 Ft

Építés éve
2007
Szobák száma
4 (2 + 2)
Ingatlan állapota
újszerű
Fűtés
gáz (központi)
Parkolás
udvarban
Fal építési anyaga
tégla
Légkondícionáló
van

Az ingatlanról:

Gyömrő Petőfi telepén eladásra kínálunk egy 78 nm-es amerikai konyhás nappalis, jelenleg két hálószobás összkomfortos, 2007-ben épült családi házat. Az épületben külön bejárattal kialakításra került egy 18 nm-es szépség szalon is, ami külön fürdőszobával rendelkezik. Igény szerint a lakás és a szalon egybenyitható, így kialakítható egy 98 nm-es lakás. A mellékelt alaprajzon 3 hálószoba van, az étkező mellettiből lett a konyha kialakítva. Így akár 4 hálószobás lakás is könnyedén megvalósítható. A fűtése és a meleg víz ellátása egy kondenzációs, puffertartályos gázkazánról üzemeltethető. A hideg burkolatú helyiségekben padlófűtés, míg a szobákban radiátoros fűtés került kiépítésre. A 340 nm-es kertben kialakításra került egy kerti konyha, és egy szaletli is, ami még hangulatosabbá teszi a szabadban töltött napokat. Az udvarba több autó beállására van lehetőség elektromos kapu használatával. Ingyenes hitel tanácsadással és ügyintézéssel, ügyvédi kapcsolattal, rugalmas időbeosztással állunk rendelkezésére! További részletekért, megtekintésért hívjon a hét bármely napján!


Elhelyezkedés

Gyömrő, Petőfi telep


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6633355


+36 20

Ingatlannet kód: NET6633355


Az általad megtekintett eladó Gyömrő, Petőfi telepi családi ház 4 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 2 félszoba). A családi házról 18 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 98 m², míg a hozzá tartozó teleké 340 m². További jellemzői: az építés éve 2007, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa gáz (központi). Parkolási lehetőség: udvarban. A családi ház ára 74,99 millió Ft, négyzetméter ára 765 204 Ft, ami a gyömrői átlaghoz képest 10%-kal magasabb. Az ingatlant Hollósi Melinda hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6633355. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Gyömrő, Petőfi telep ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.