star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Gyömrő

  • 92 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 135 m²

    telek

Vételár:

73,5 millió Ft

Eladó ház Gyömrő

  • 92 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 135 m² telek

  • Eladó ház Gyömrő

  • 92m²


Ár:

73 500 000 Ft

Építés éve
2009
Szintek
1
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
cirkófűtés
Fal építési anyaga
gázszilikát

CSOK 10+15 feltételeknek megfelel

Az ingatlanról:

Gyömrő Kossuth téren, Egyedi Kényelemmel - Eladó Tágas és Hangulatos IkerházKeresi álmai otthonát Gyömrő frekventált részén? Ne keressen tovább! Eladóvá vált egy Ytong téglából épült ikerház, mely kiváló elhelyezkedésével és teljes körű felszereltségével magával ragadja Önt.Főbb jellemzők:Tömegközlekedés: A város szívében található, így könnyű hozzáférést biztosít mind a busz-, mind a vonatközlekedéshez. Az Örs vezér tér mindössze 55 percre van, és a helyi busz gyorsan elvisz a vasútállomásra, ahonnan könnyedén elérhető a Keleti pályaudvar.Kényelmes életmód: A környék számos szolgáltatást kínál, köztük kávézók, éttermek, és üzletek. A közeli SPAR és Tesco mindössze pár perces sétával elérhető, így mindennapi bevásárlásai könnyedén intézhetők.Természet közelsége: A tőzeges tó mindössze 3 percre található, így könnyen elérhető a pihenés és a kikapcsolódás lehetősége. A kertben pedig számos növény található, melyek még otthonosabbá teszik a környezetet.Kiváló felszereltség: Az ingatlanban minden adott a kényelmes és kellemes életvitelhez. A teljes körűen felszerelt konyha, a modern fürdőszoba és a légkondicionált hálószobák mind hozzájárulnak az otthon melegségéhez és kényelméhez.Ingatlan paraméterek: Méret: 96 nm (alsó és felső szint) Kert: 69 nm Terasz: 10 nmAz ingatlan berendezéssel együtt eladó, amennyiben erre igény van.További tulajdonságok: Körbe szigetelt épület Energia hatékony fűtés és nyílászárók Hangszigetelt falak RiasztórendszerNe hagyja ki ezt az egyedülálló lehetőséget! Vegye fel velünk a kapcsolatot, és ismerje meg közelebbről ezt a csodálatos otthont!
Halász Éva
Telefon:30/4221362
ÚJ ÉPÍTÉSŰ ÉS HASZNÁLT INGATLANOK KÖZVETÍTÉSE!
Igényelje hitelét nálunk! Díjmentes hiteltanácsadás és egyedi (kamat) kedvezmény a Duna House ügyfelei részére, a banki kamatoknál kedvezőbb feltételekkel!
Hívjon bizalommal - a Duna House kínálatában megtalálható valamennyi ingatlannal kapcsolatban örömmel állok rendelkezésére a hét bármely napján!

Referencia szám: HZ045490


Elhelyezkedés

Gyömrő, Kossuth tér


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6644177


+36 30

Ingatlannet kód: NET6644177


Az általad megtekintett eladó gyömrői (Kossuth tér) ikerház 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). Az ikerházról 18 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 92 m², míg a hozzá tartozó teleké 135 m². További jellemzői: az építés éve 2009, a fal építési anyaga gázszilikát, a fűtés típusa cirkófűtés. Az ikerház ára 73,5 millió Ft, négyzetméter ára 798 913 Ft, ami a gyömrői átlaghoz képest 3%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Halász Györgyné referens a Csillaghegy irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6644177. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Gyömrő ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.