star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Gyönk

  • 108 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 3 676 m²

    telek

Vételár:

7,5 millió Ft

Eladó ház Gyönk 1. kép

Eladó ház Gyönk

  • 108 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 3 676 m² telek

  • Eladó ház Gyönk

  • 108m²


Ár:

7 500 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Építés éve
1956
Szintek
1
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
felújítandó
Fűtés
szén-fa (egyéb)
Parkolás
udvarban
Légkondícionáló
nincs
Melléképület
van
Bútorozott
Igen
Költözhető
Azonnal
Akadálymentesített
Nem
Kilátás
Kertbe néző
Belmagasság
3m alatt

Az ingatlanról:

Tornácos parasztház csendes kisvárosban ELADÓ

Csendes zsákutcában (utolsó előtti ház, utána csak szántóföld és erdő van) eladásra kínálok egy téglaépítésű (sváb nemzetiségű) 1956-ban épült tornácos parasztházat, mely igazi, meleg otthonként funkcionált. Amennyiben a mai kor kényelmére vágyik a ház felújítást igényel.A ház tetőhéjazata pala, alapterülete 108 m2, mely egy szinten (földszint) terült el. 3 szoba + konyha, egy kádas fürdőszoba wc-vel. Két szobában hajópadló, egyikben szőnyegpadló van, a konyha járólapos. A szobákban fatüzelésű kályhákkal lehet fűteni. A szennyvíz ülepítő aknába van elvezetve. Víz, villany bent van, illetve van ipari áram (háromfázisú). A padlás jó tárólóhelyiség lehet. A házzal egybeépítésre került a melléképület: spájz, műhely, fatároló, disznóól és tyúkól, pince, füstölő. A terület folytatása megművelhető földdel fejeződik be (3 676 m2). Felosztás: lakóház- gazdasági épület-udvar). Az udvarban korábban szépen megművelt konyhakert volt, mely korábbi pompájára vár. Egy autó beállására alkalmas garázs is található az udvaron (hullámpalás).

A ház megtekinthető előzetes telefonos bejelentkezéssel (magánszemély): +36 30 173 8933

Irányár: 7,5 M Ft

Ingatlanosok kérem ne keressenek!

A településről:

Gyönk Tolna megye középső részén, a Tolnai-Hegyhát tájegységben fekszik, sváb nemzetiségű város (Gyönk = Jink), ahol egy bölcsőde-óvoda, általános iskola, egy gimnázium, egy művelődési ház, egy idősek otthona, három bolt, egy gyógyszertár, egy posta és egy német nemzetiségű tájház működik. A településen református, evangélikus, ill. római katolikus templom is van. Gyönk nevezetessége a Magyary-Kossa kastély, mely a református templomhoz hasonlóan műemlék. A helyi német nemzetiségű tánccsoport a települést képviseli a német testvérvárosban, Darmstadtban, ahol rendezvények alkalmával is fellépnek, de természetesen helyi ünnepségek aktív résztvevői is. A legközelebbi vasúti megállási pont Keszőhidegkút-Gyönk vasútállomás a település központjától mintegy 7 kilométerre északra. A megyeszékhely (Szekszárd) 35 km-re, a legközelebbi város (Tamási, ahol termálfürdő is működik) 30 km-re található, a Balaton is elérhető távolságban, 70 km-re van.


Elhelyezkedés

7064, Gyönk, Vásártér utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: 6645384


HASONLÓ INGATLANOK


35 800 000 Ft

Gyönk

  • Szobák: 4
  • Alapterület: 130m²

+36 30

Ingatlannet kód: 6645384

Az általad megtekintett eladó gyönki (Vásártér utca ) családi ház 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). Az épület alapterülete: 108 m², míg a hozzá tartozó teleké 3 676 m². További jellemzői: az építés éve 1956, a fűtés típusa szén-fa (egyéb). Parkolási lehetőség: udvarban. A családi ház ára 7,5 millió Ft, négyzetméter ára 69 444 Ft, ami a gyönki átlaghoz képest 59%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Farkas Lívia hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6645384. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Gyönk ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.