star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Győr, Gyárváros

  • 190 m²

    alapterület
  • 5

    szoba
  • 562 m²

    telek

Vételár:

118 millió Ft

Eladó ház Győr, Gyárváros

  • 190 m² alapterület
  • 5 szoba
  • 562 m² telek

  • Eladó ház Győr, Gyárváros

  • 190m²


Ár:

118 000 000 Ft

Szobák száma
5
Fűtés
egyéb

Az ingatlanról:

Egy ház, két világ!

Befektetésre, vállalkozásra is alkalmas!

Pár percre a belvárostól, Győr-Gyárváros csendes, forgalom-mentes utcájában kínálom eladásra ezt az 562 m2-es telken lévő, két különálló lakrészből álló, összesen 5 szobás, 160 m2- es 50 m2 galériával rendelkező családi házat.
Az ingatlan a két különálló lakrész miatt ikerházként funkciónál.
Az 1. lakrész 70 m2-es, modern, letisztult szellemben épült.
A frissen felújított, amerikai konyhás nappalin kívül egy hálószobával, gardróbbal, fürdőszobával és egy vendégmosdóval rendelkezik.
A 2. lakrész 90 m2-es és rendkívül különleges!
Minden megtalálható benne amire szükség van, de nem úgy, ahogy megszoktuk. Térelválasztó falak nem lettek kialakítva, így Loft lakás jellegű lakótérként funkcionál. Minden van benne ami kell.
A földszinten található a konyha, a fedett terasz kapcsolattal rendelkező nappali, étkező, fürdőszoba, mosdó, vendég wc. A nagyméretű galérián lettek kialakítva a válaszfallal nem rendelkező hálószobák, gardrób, valamint egy hálófülke.
A szépen karbantartott, motoros kapuval is ellátott telken a ház mellett egy 45 m2-es nagyméretű, akár műhelynek, vagy hobbi tevékenységre is kiválóan alkalmas garázs, két gépkocsi tárolására alkalmas, fedett beálló, valamint egy zárt tároló is helyet kapott.
Az eredetileg 1900-as évek környékén épült ingatlant 2000-ben átépítették, ekkor nyerte el a mostani formáját. Azóta folyamatosan karbantartották, az utolsó nagy felújítás 2023-ben történt.
A szigetelt, modern nyílászárokkal szerelt ingatlan gazdaságos fűtéséről gázcirkó kazán, valamint egy hangulatos vaskandalló gondoskodik.
Az ingatlan teljes berendezéssel együtt eladó, ami benn van az eladási árban!
Ingatlan csere, beszámítás lehetséges.
Az ingatlannal kapcsolatban részletekért, bővebb információkért és megtekintésért kérem HÍVJON!
Jogi háttérrel, energetikai tanúsítványkészítéssel, díjmentes pénzügyi tanácsadással (CSOK, hitelügyintézés, stb.) állunk ügyfeleink rendelkezésére!
Ha eladó vagy kiadó ingatlannal rendelkezik, akkor kérem keressen!
Rosenbecker Tamás


Elhelyezkedés

Győr, Gyárváros


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6619620


+36 20

Ingatlannet kód: NET6619620


Az általad megtekintett eladó Győr, gyárvárosi családi ház 5 szobával rendelkezik (ebből 5 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 25 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 190 m², míg a hozzá tartozó teleké 562 m². További jellemzői: a fűtés típusa egyéb. A családi ház ára 118 millió Ft, négyzetméter ára 621 053 Ft, ami a győri átlaghoz képest 3%-kal magasabb. Az ingatlant Rosenbecker Tamás hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6619620. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Győr, Gyárváros ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.