star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Győr, Győrszentiván

  • 135 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 848 m²

    telek

Vételár:

98,8 millió Ft

Eladó ház Győr, Győrszentiván

  • 135 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 848 m² telek

  • Eladó ház Győr, Győrszentiván

  • 135m²


Ár:

98 800 000 Ft

Szobák száma
4
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
cirkófűtés

Az ingatlanról:

Igazi álomotthon Győr kertvárosában..

Győrszentivánon, kis forgalmú utcában, 848 nm-es telken, 1967-ben épült, 2001-ben teljes körűen felújított és átépített, egyszintes, 135 nm-es, nappali + 3 hálószobás, amerikai konyhás, igényes családi ház +16 nm-es udvari terasszal, 25 nm-es különálló melléképülettel eladó.

Tagolása: előtér, amerikai konyhás nappali étkezővel, wc, 3 hálószoba, fürdőszoba wc-vel, bidével, közlekedő, éléskamra

A lakóház az 1960-as évek végén épült, majd 2001-ben a nappali-konyha helyiséget hozzáépítették, és a házat kompletten felújították. A meglévő épület beton sávalappal, 40 cm-es falazattal (tömör tégla), vasbeton födémmel épült. A hozzáépített rész Porotherm 38-as téglából, szintén vasbeton födémmel készült. Igény esetén a tetőtér beépíthető. 2006-ban a teljes ház homlokzatára 5 cm hőszigetelés került. A födém és a lábazat szigetelése szintén elkészült. A tető Tondach cseréppel fedett. A meglévő épületnél a párazáró fólia, a tetőlecezés és a cserép cseréje megtörtént, a hozzáépített részen a tetőszerkezet új. Redőnnyel és szúnyoghálóval felszerelt műanyag ablakokat építettek be. A bejárati ajtó Kömmerling típusú. 2001-ben megtörtént a víz-, villanyvezetékek és fűtéscsövek cseréje is. A villamos hálózatot 3x16A-ra bővítették. A fűtést egy 10 éves, 24 kW-os Bosch típusú gázkazán biztosítja, a hőleadók radiátorok. A nappaliban kandallókémény kialakításra került. A meleg vizet egy 5 éves 80 literes villanybojler adja, éjszakai áramról. Minden lakóhelyiségben GREE típ. klíma kiépítésre került (4 db). A konyhabútor gépesített: kerámia gázfőzőlap, villanysütő, páraelszívó, mosogatógép rendelkezésre áll. A szobákba laminált parketta illetve fa parketta, a többi helyiségbe kerámia burkolat került. A falak festettek, és tapétával dekoráltak. A fürdőszoba teljes felújítása 2 éve zajlott, ekkor új zuhanykabin, wc, bidé, Kludi csaptelepek kerültek beépítésre. A padlás és a pince (4x4 m) a kamrából megközelíthető, tárolásra alkalmas. Az udvaron található egy különálló, 25 nm-es, téglaépítésű, hullámlemez fedésű melléképület. A bejáró térkövezett, 2 autó számára a zárt udvarban a parkolás biztosított. Az udvaron 2 éve egy 4x4 m-es térkövezett terasz készült, mely kerti bútor/medence elhelyezésére kiváló.
Az udvar rendezett, füvesített, örökzöldekkel beültetett. A kertben gyümölcsfák teremnek (sárgabarack, körte, meggy), de eper, ribizli, málna, fűszerágyás szintén megtalálható. A telek kerítéssel határolt, oldalt beton- és drótfonatos kerítéssel, utcafronton kovácsoltvas kapuval.

A fenntartási költség kedvező, a gáz átalánydíj 13.000,- Ft/hó.

Infrastruktúrája kiváló: iskola, óvoda, posta, bolt, orvosi rendelő a közelben megtalálhatóak. A vonat- és buszközlekedés gyakori, az Audi gyár autóval 5 perc.

Lakásbeszámítás értékegyeztetéssel lehetséges.

Irányár: 98.800.000,- Ft (hiv. szám: 5748.) (hiv. szám: 5748)


Elhelyezkedés

Győr, Győrszentiván


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6562912


+36 70

Ingatlannet kód: NET6562912


Az általad megtekintett eladó Győr, győrszentiváni családi ház 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 21 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 135 m², míg a hozzá tartozó teleké 848 m². További jellemzői: a fűtés típusa cirkófűtés. A családi ház ára 98,8 millió Ft, négyzetméter ára 731 852 Ft, ami a győri átlaghoz képest 17%-kal magasabb. Az ingatlant Tóth Bernadett referens a PANORÁMA INGATLAN irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6562912. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Győr, Győrszentiván ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.