star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Győr, Jancsifalu

  • 160 m²

    alapterület
  • 6

    szoba
  • 362 m²

    telek

Vételár:

57,99 millió Ft

Eladó ház Győr, Jancsifalu

  • 160 m² alapterület
  • 6 szoba
  • 362 m² telek

  • Eladó ház Győr, Jancsifalu

  • 160m²


Ár:

57 999 900 Ft

Építés éve
1970
Szintek
1
Szobák száma
6
Ingatlan állapota
felújítandó
Fűtés
cirkófűtés
Parkolás
1 garázs
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

Az OPENHOUSE CENTER - GYŐR INGATLANIRODA kínálatában eladó a #160015 hivatkozási számú GYŐRI CSALÁDI HÁZ.

ELADÓ GYŐR-JANCSIFALU CSENDES UTCÁJÁBAN 2 SZINTES FELÚJÍTANDÓ CSALÁDI HÁZ, BELVÁROSTÓL 15 PERCRE

TELEK MÉRETE: 362 M2, RAJTA GARÁZZSAL, SAJÁT KERT HASZNÁLATTAL.

 

IKERHÁZRÉSZ AMELY KÖZÖS ELŐSZOBÁVAL RENDELKEZIK, ENNEK KÖSZÖNHETŐEN AZ INGATLAN HAVI FENNTARTÁSA NAGYON KEDVEZŐ, KÜLÖN FŰTÉSI RENDSZERNEK KÖSZÖNHETŐEN A 2 “LAKÁS HAVI KÖLTSÉGE NEM HALADJA MEG FEJENKÉNT A 40.000FT-OT.

 

A FÖLDSZINT  98 M2 ALAPTERÜLETEN NAPPALI,  KÉT KÜLÖN NYÍLÓ SZOBA, KONYHA-ÉTKEZŐ, ZUHANYZÓ, KÜLÖN WC, KIS KAMRA, ELŐTÉR, VALAMINT EGY 25NM FEDETT TERASZ, TALÁLHATÓ. A VÍZZÁRÓ SZIGETELÉS UTÓLAGOSAN, LETT KIALAKÍTVA A FALAKON, AMELYNEK KÖSZÖNHETŐEN A FALAK MÁR TELJESEN KISZÁRADTAK, ÍGY CSAK A NÉHOL SZÜKSÉGES JAVÍTÁSI MUNKÁLATOKAT VÉGEZNI. A BELMAGASSÁG 3M FELETTI. A MAJD 40 CM-ES FALAK KÜLSŐ DRYVIT SZIGETELÉST KAPTAK, A MEGFELELŐ SZELLŐZÉS ÉRDEKÉBEN. AZ INGATLAN ELHELYEZKEDÉSÉNEK KÖSZÖNHETŐEN A  DÉLI NAP FOLYAMATOSAN MEGVILÁGÍTJA A SZÍNTEKKET.

 

-  A KÜLÖN BEJÁRATON MEGKÖZELÍTHETŐ EMELETI LAKÁS 55 M2 ALAPTERÜLETEN KONYHA - ÉTKEZŐ, INNEN NYÍLÓ HÁLÓFÜLKE ÉS FÜRDŐ-WC, SZINTÉN INNEN JUTUNK KI A KELLEMES KILÁTÁSSAL RENDELKEZŐ KÉNYELMES FELSŐ TERASZRA AMI MÉRETE MEGEGYEZIK A FÖLDSZINTIVEL, FELJÁRÓ MÁSIK OLDALÁN PEDIG EGYMÁSBÓL NYÍLÓ KÉT SZOBÁT TALÁLUNK, ILLETVE EGY PADLÁST AMELYNEK BEÉPÍTÉSÉVEL AKÁR ÚJABB 40NM KAPHATÓ.

 

JELENLEGI FŰTÉSE AZ ALSÓ SZINTEN KÉT GÁZKAZÁN, MELYBŐL AZ EGYIK A HASZNÁLATI MELEGVÍZET, A MÁSIK A FŰTÉST LÁTJA EL A CSERÉPKÁLYHA MELLETT. A FELSŐ SZINTEN PEDIG KONDENZÁCIÓS KAZÁN LÁTJA EL MINDKÉT FELADATOT, AMELY AKÁR AZ EGÉSZ HÁZ FŰTÉSÉRE VÍZELLÁTÁSÁRA KÉPES

 

FŐLEG BEFEKTETŐKNEK, VAGY OLYAN ÜGYFELEINKNEK AJÁNLOM, AKIK NEM IJEDNEK MEG A FELÚJÍTÁSTÓL, HOGY A HÁZ MEGÉRDEMELTEN ELÉRJE A MAI KOR MŰSZAKI, ESZTÉTIKAI SZÍNVONALÁT:.

- TETŐ CSERE

- SZIGETELÉS

- FŰTÉS KORSZERŰSÍTÉSE

- NYÍLÁSZÁRÓ CSERÉK

- BURKOLATOK CSERÉJE

- SZANITEREK CSERÉJE

- ÚJ KONYHABÚTOR GÉPESÍTÉSSEL

 

MODERNIZÁLÁS UTÁN VISZONT LESZ EGY KIVÁLÓ HELYEN LÉVŐ VILÁGOS, ÉRTÉKÁLLÓ, BARÁTSÁGOS OTTHON LEHET. AZ UDVARON GARÁZS, TÁROLÓ, A KERTBEN TERMŐ GYÜMÖLCSFÁK ÉS TÖBB  ÉLELMISZERBOLT,BEVÁSÁRLÓKÖZPONT, TÖMEGKÖZLEKEDÉSI LEHETŐSÉG, ISKOLA,ÓVODA ORVOSI RENDELŐ,PARKOK, JÁTSZÓTEREK IS MEGTALÁLHATÓK A KÖRNYÉKEN.

Ha felkeltette érdeklődését ez az ELADÓ GYŐRI CSALÁDI HÁZ, vagy bármely más CSALÁDI HÁZ és bővebb információt szeretne, keressen bizalommal.
Hivatkozási szám: #160015

Az OPENHOUSE CENTER - GYŐR INGATLANIRODA tagjaként várom Önt az országos hálózatunk teljes kínálatával.

A CSALÁDI HÁZ VÁSÁRLÁSHOZ HITELT IGÉNYELNE? Ingyenes hitelközvetítéssel segít Önnek bankfüggetlen hitelszakértőnk.

További szolgáltatásainkkal (pl. értékbecslés, energetikai tanúsítvány, jogi háttér) is segítjük Önt a vásárlásban.

Az otthon érték. Az ingatlan üzlet.


Elhelyezkedés

Győr, Jancsifalu


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6582820


Sósné Galambos Angelika

Sósné Galambos Angelika

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Openhouse Győr - Belváros Ingatlaniroda

Openhouse Győr - Belváros Ingatlaniroda

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6582820

Sósné Galambos Angelika

Sósné Galambos Angelika

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Openhouse Győr - Belváros Ingatlaniroda

Openhouse Győr - Belváros Ingatlaniroda

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó Győr, jancsifalui családi ház 6 szobával rendelkezik (ebből 6 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 19 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 160 m², míg a hozzá tartozó teleké 362 m². További jellemzői: az építés éve 1970, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: 1 garázs. A családi ház ára 57,99 millió Ft, négyzetméter ára 362 499 Ft, ami a győri átlaghoz képest 39%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Sósné Galambos Angelika referens az Openhouse Győr - Belváros Ingatlaniroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6582820. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Győr, Jancsifalu ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.