star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Győr, Ménfőcsanak

  • 115 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 770 m²

    telek

Vételár:

74,9 millió Ft

Eladó ház Győr, Ménfőcsanak

  • 115 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 770 m² telek

  • Eladó ház Győr, Ménfőcsanak

  • 115m²


Ár:

74 900 000 Ft

Építés éve
1980
Szintek
1
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
szén-fa (egyéb)

Az ingatlanról:

Eladásra kínálunk egy VILÁGOS, TÁGAS családi házat Győr-Ménfőcsanak csendes, városhoz közeli részén! Álmai otthona egy 770 nm-es parkosított telken helyezkedik el.

Az elmúlt években a ház teljes elektromos hálózata ( 5 éve ) MEGÚJULT, valamennyi nyílászáró KORSZERŰ műanyagra lett cserélve, mindegyik ablak szúnyoghálóval és redőnnyel ellátott, így garantált a nyugodt pihenés. 

Az ingatlan felújítása keretében 3 éve a vízvezeték hálózat is teljesen FELÚJÍTÁSRA került, a fürdőszoba és a WC minőségi szaniterekkel és STÍLUSOS burkolattal lett ellátva.

 

Vágyik energiatakarékos otthonra?

Ezt a házat 2 éve teljeskörű HŐSZIGETELÉSSEL látták el, amit új bejárati ajtó és gazdaságos FŰTÉSI rendszer (vegyes tüzelésű és gázkazán) egészít ki.

Helyiségek: három tágas szoba, világos konyha-étkező, fürdő, WC és nappali található az épületben. 

 

Felkeltettük érdeklődését?

HÍVJON BIZALOMMAL, nézzük meg együtt ezt a PRÉMIUM CSALÁDI HÁZAT, akár hétvégén is!

 

A Rezidencia Ingatlan munkatársai teljeskörű szolgáltatás, PROFESSZIONÁLIS jogi asszisztencia, hitelügyintézés - energetikai tanúsítvány ügyintézés illetve rendezés - mellett várják vevőink és eladóink jelentkezését! Lépjen velünk kapcsolatba még ma!

 

Egyéb jellemzők:

Villanyáram: Bevezetve (230 Volt).
Vízellátás: Van, saját vízórával.
Csatornázás: Közműhálózatba bekötve.
Gázellátás: Vezetékes gáz.
Kilátás: Utcára.


Elhelyezkedés

Győr, Ménfőcsanak


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6639254


+36 70

Ingatlannet kód: NET6639254


Az általad megtekintett eladó Győr, ménfőcsanaki családi ház 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 21 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 115 m², míg a hozzá tartozó teleké 770 m². További jellemzői: az építés éve 1980, a fűtés típusa szén-fa (egyéb). A családi ház ára 74,9 millió Ft, négyzetméter ára 651 304 Ft, ami a győri átlaghoz képest 7%-kal magasabb. Az ingatlant Farkas Csilla referens a Rezidencia Ingatlan irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6639254. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Győr, Ménfőcsanak ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.