star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Győr, Pinnyéd

  • 97 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 110 m²

    telek

Vételár:

109 millió Ft

Eladó ház Győr, Pinnyéd

  • 97 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 110 m² telek

  • Eladó ház Győr, Pinnyéd

  • 97m²


Ár:

109 000 000 Ft

Szobák száma
4
Fűtés
egyéb

Az ingatlanról:

SORHÁZ JELLEGŰ, NAPPALI + 3 SZOBÁS, SAJÁT KERTTEL, ÚJSZERŰ ÁLLAPOTBAN ELADÓ!
Győr kedvelt kertvárosi részén, Pinnyéd csendes forgalommentes zsákutcájában kínálom eladásra, azt az újszerű állapotban lévő, nappali + 3 hálószobával rendelkező, sorház jellegű, 97.16 m2-es társasházi lakást, amely egy saját, zárt 110 m2-e,s gyönyörűen karbantartott, füvesített (gyeptégla) udvarral is rendelkezik.
A szigetelt, klimatizált, 2013-ban épült, kiváló állapotban lévő ingatlan gazdaságos üzemeléséről a 3.5 KW-os napelem rendszer mellett, egy tavaly újonnan beépített, korszerű, gazdaságos kondenzációs gázkazán gondoskodik, ami a nappalit és a kerámiával burkolt részeken padlófűtésként, a szobákban pedig radiátoros fűtésként üzemel.
Az ingatlan alsó szintjén található a nagyméretű, kertkapcsolattal is rendelkező, tágas, világos nappali, a vele egy légtérben lévő étkező és a konyha, valamint egy szélfogó és a vendég mosdó.
Az emeleten két darab, több mint 11 m2-es gyerekszoba, valamint a 14.4 m2-es szülői hálószoba és a fürdőszoba található.
A 14.5 m2-es saját garázs előtti térkövezett területen további két gépkocsi parkolására van lehetőség.
Az ingatlan rövid időn belül bírtokba vehető!
Az ingatlannal kapcsolatban részletekért, bővebb információkért és megtekintésért kérem HÍVJON!

A Tradíció Ingatlaniroda az alábbi szolgáltatásokkal áll az ügyfelek részére:
Lakossági és ipari ingatlanok értékesítése és bérbeadása.
Díjmentes pénzügyi tanácsadás, hitelügyintézés. (lakáshitelek, állami támogatások (CSOK, ÁFA) Babaváró hitel, személyi kölcsön, Lakástakarék)
Jogi háttérrel, adásvételi szerződések készítése kedvező feltételekkel.
Energetikai tanúsítvány készítéssel.
Ingatlan értékbecsléssel.
Ha eladó vagy kiadó ingatlannal rendelkezik, akkor kérem keressen!
Rosenbecker Tamás


Elhelyezkedés

Győr, Pinnyéd


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6547244


+36 20

Ingatlannet kód: NET6547244


Az általad megtekintett eladó Győr, pinnyédi sorház 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). A sorházról 14 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 97 m², míg a hozzá tartozó teleké 110 m². További jellemzői: a fűtés típusa egyéb. A sorház ára 109 millió Ft, négyzetméter ára 1 123 711 Ft, ami a győri átlaghoz képest 24%-kal magasabb. Az ingatlant Rosenbecker Tamás hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6547244. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Győr, Pinnyéd ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.