star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Győr, Révfalu

  • 256 m²

    alapterület
  • 6

    szoba
  • 846 m²

    telek

Vételár:

139,9 millió Ft

Eladó ház Győr, Révfalu

  • 256 m² alapterület
  • 6 szoba
  • 846 m² telek

  • Eladó ház Győr, Révfalu

  • 256m²


Ár:

139 900 000 Ft

Építés éve
1982
Szintek
3
Szobák száma
6
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
gáz (központi)
Parkolás
udvarban

Az ingatlanról:

Eladásra kínálok Győr-Moson-Sopron megyében, Győr – Révfaluban egy 256 m2-es alapterületű, téglaépítésű (38-as Porotherm téglából készült), 846 m2-es telken elhelyezkedő, erkélyes, nagy teraszos ikerházat.

Az épület 3 szintes:

Alsó szint: kondi terem, garázs, közlekedő, háztartási helyiségek (tárolók), gyermek nappali, WC, kazán,

Földszint: előszoba, közlekedő, dolgozó szoba, nappali, étkező, konyha, spejz, fürdőszoba, WC, lépcsőház, terasz,

Felső szint (emelet): 4 háló, erkély, gardrób szoba, fürdő, WC, közlekedő.

Az ingatlanban a gyerekek részére külön játszószoba és játszósarok, valamint a felnőttek számára konditerem került kialakításra.

Az elmúlt 5 évben teljes körűen felújították. Az ingatlanban a teljes energetikai felújítást elvégezték, így a villanyvezetékek, fűtésrendszer, szigetelés, prémium kategóriájú nyílászárok cseréje is megtörtént. Az otthon melegét és a meleg vizet új BOSCH kondenzációs gázkazán szolgáltatja, a hőleadás radiátorok segítségével történik. A nappaliban van egy gyönyörű, teljesen új fatüzeléses cserépkályha. Az épület fontosabb stratégiai pontjain átmeneti időszakokra, valamint fűtés kiegészítésként a földszinten 2 db, az emeleten 3 db hűtő-fűtő klíma (összesen 5 db) biztosítja a megfelelő, kellemes hőmérsékletet télen-nyáron.Megtörtént a kerítés cseréje, felújítása és a ház előtti terület térkövezése.

A ház gázfogyasztása átlag alatti, az elektromos áram fogyasztása épphogy meghaladja az átlagot.

A vételár tartalmazza a beépített bútorokat, valamint megegyezés szerint, a többi berendezési tárgy is az Öné lehet.

A telek a szomszéddal együtt osztatlan közös tulajdonban van, használati megosztással.

A ház a belvárostól egy karnyújtásnyira, viszont mégis nyugodt, csendes családi házas környezetben helyezkedik el. A környéken minden alapszolgáltatás megtalálható, amelyre a hétköznapokban szükség lehet.

A ház irányára: 139.900.000.- Ft vagy 360.000 Euró.

Szeretné magát elképzelni egy kényelmes, teljesen felújított, minden igényt kielégítő, alacsony rezsiköltségű házban Győr csendes részén, ahol egy tágas nappali, 5 szoba, erkély, udvar és egy nagy méretű terasz biztosítja a megfelelő életteret?

LÁT BENNE FANTÁZIÁT?

NE MARADJON LE RÓLA, JÖJJÖN EL, NÉZZE MEG ÉS TEGYEN RÁ BÁTRAN AJÁNLATOT!

Amennyiben a Győr – Révfaluban lévő prémium kategóriás, igényesen felújított ház felkeltette érdeklődését, hívjon bizalommal, akár hétvégén is.


Elhelyezkedés

Győr, Révfalu


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6449460


+36 70

Ingatlannet kód: NET6449460


Az általad megtekintett eladó Győr, révfalui ikerház 6 szobával rendelkezik (ebből 6 egész szoba és 0 félszoba). Az ikerházról 21 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 256 m², míg a hozzá tartozó teleké 846 m². További jellemzői: az építés éve 1982, a fűtés típusa gáz (központi). Parkolási lehetőség: udvarban. Az ikerház ára 139,9 millió Ft, négyzetméter ára 546 484 Ft, ami a győri átlaghoz képest 24%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Sokorai János referens a NewLife irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6449460. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Győr, Révfalu ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.