star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Győr, Szabadhegy

  • 240 m²

    alapterület
  • 5

    szoba
  • 1 495 m²

    telek

Vételár:

139 millió Ft

Eladó ház Győr, Szabadhegy

  • 240 m² alapterület
  • 5 szoba
  • 1 495 m² telek

  • Eladó ház Győr, Szabadhegy

  • 240m²


Ár:

139 000 000 Ft

Szobák száma
5
Fűtés
egyéb

Az ingatlanról:

140 M2 MŰHELLYEL !
GENERÁCIÓK EGYÜTTÉLÉSÉRE IS ALKALMAS, RÉSZBEN FELÚJÍTOTT LAKÓTÉR, IRODA, 140 M2 GÉPESÍTETT MŰHELY, RAKTÁRAK, 45 M2-ES GARÁZS, FEDETT BEÁLLÓ ÉS 12 M2 TERASZ, 30 M2-ES PERGOLA, IPARI ÁRAM, FÚRT KÚT, PIHENŐKERT, JÓ ÁR-ÉRTÉK ARÁNY...!
EZ MIND EGY HELYEN! TALÁLJA MEG ITT SZÁMÍTÁSÁT ÉS CSALÁDJA ÚJ OTTHONÁT!
CSAK A TRADÍCIÓ INGATLAN KÍNÁLATÁBAN!
Győr-Szabadhegyen, az új Fehérvári úti körforgalom ill. a József A. út felől könnyedén megközelíthető 1495 m2-es telken lévő, kb. 240 m2-es, két szintes, vállalkozásra és két generáció együttélésére is alkalmas, folyamatosan karbantartott 5 szobás, 2 fürdőszobás szigetelt tehermentes családi ház eladó.
A 2,5 m belmagasságú alsó szint lakhatásra és vállalkozásra is alkalmas, amely irodából raktárból, előtérből, 2 szobából, kazánházból, fürdőből és mellékhelyiségből áll.
Az emeletre egy kényelmes lépcsőházon keresztül jutunk, itt nappali erkéllyel, étkező-hall, gépesített konyha, kamra, fürdőszoba, mellékhelyiség és két nagyméretű háló háló található. A helyiségek tágasak és világosak, kellemes térérzettel rendelkeznek, a színek és burkolatok jól harmonizálnak.
Az ingatlan 1970-ben készült el, folyamatos karbantartáson esett át, 2001-ben a 38-as téglafalazat 5 cm külső szigetelést kapott és jó minőségű műanyag nyílászárókat építettek be, a tetőt betoncseréppel fedték, 2019-ben pedig a konyha és a nappali újult meg. A ház fűtéséről régebbi típusú gázkazán és radiátorok gondoskodnak, de lehetőség van vegyestüzelésű kazán használatára is. A műhely 3 m belmagasságú, ipari áram és víz bekötéssel rendelkezik, a tető nemrég új lemezes héjalást kapott. Az udvar első része térkő, aszfalt és beton burkolatú, a hátsó füvesített terület a gyermekek és a felnőttek pihenésének és kikapcsolódásának tökéletes helyszíne.
A TRADÍCIÓ INGATLANIRODA AZ ALÁBBI SZOLGÁLTATÁSOKKAL ÁLL AZ ÜGYFELEK RENDELKEZÉSÉRE:
- LAKOSSÁGI ÉS IPARI INGATLANOK ÉRTÉKESÍTÉSE ÉS BÉRBEADÁSA
- DÍJMENTES PÉNZÜGYI TANÁCSADÁS, HITELÜGYINTÉZÉS, LAKÁSHITELEK, ÁLLAMI TÁMOGATÁSOK / CSOK, ÁFA / , BABAVÁRÓ HITEL, SZEMÉLYI KÖLCSÖN, LAKÁSTAKARÉK
- JOGI HÁTTÉR, ADÁSVÉTELI SZERZŐDÉSEK KÉSZÍTÉSE KEDVEZŐ FELTÉTELEKKEL
- ENERGETIKAI TANÚSÍTVÁNY KÉSZÍTÉSE
- INGATLAN ÉRTÉKBECSLÉS
AMENNYIBEN GYŐRI, ILL. GYŐR KÖRNYÉKI, ELADÓ VAGY KIADÓ INGATLANNAL RENDELKEZIK, KÉREM HÍVJON!


Elhelyezkedés

Győr, Szabadhegy


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6525896


+36 20

Ingatlannet kód: NET6525896


Az általad megtekintett eladó Győr, szabadhegyi családi ház 5 szobával rendelkezik (ebből 5 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 25 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 240 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 495 m². További jellemzői: a fűtés típusa egyéb. A családi ház ára 139 millió Ft, négyzetméter ára 579 167 Ft, ami a győri átlaghoz képest 3%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Várszegi Tamás referens a Rosenbecker Tamás irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6525896. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Győr, Szabadhegy ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.