star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Győr, Szabadhegy

  • 290 m²

    alapterület
  • 5

    szoba
  • 600 m²

    telek

Vételár:

152,5 millió Ft

Eladó ház Győr, Szabadhegy

  • 290 m² alapterület
  • 5 szoba
  • 600 m² telek

  • Eladó ház Győr, Szabadhegy

  • 290m²


Ár:

152 500 000 Ft

Építés éve
2005
Szintek
3
Szobák száma
5
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
cirkófűtés
Parkolás
2 garázs

Az ingatlanról:

Költözzön be családjával és akár a vállalkozásával!

Győr-Szabadhegy egyik mellékutcájában eladóvá vált egy 600nm-es telken elhelyezkedő, ötszobás, összközműves, duplakomfortos családi ház. Lakótér mérete két szinten 180nm, pinceszint hatalmas garázzsal, tároló és vizes helységekkel 110nm.

A házat a tulajdonosok 2005-ben építették, egyedi tervek alapján, 38-as téglafalazattal, hőszigetelt ablakokkal az akkori műszaki előírásoknak megfelelően. Az felhasznált építőanyagok minőségének tekintetében sem lesz kivetni valója az ingatlan leendő tulajdonosának, többek között a márvány könyöklő a lépcsőházban, gránit konyhapult, vagy pl a teljesen új kondenzációs kazán, cserépkályha, a beltéri ajtók is a luxus kategóriát képviselik. A házban 5 szoba (4szoba+nappali), 2 fürdő helyiség, konyha, kamra, háztartási helység, található, amihez 25nm-es terasz tartozik, valamint a pinceszinten tárolók, dupla garázs, kazánház-mosdó is a ház részét képezi. Fűtése energiatakarékos kondenzációs gázkazánnal történik radiátoros hőleadással. a nappaliban gyönyörű cserépkályha is segíthet a kívánt hőmérséklet elérésében.

Közlekedés és környék szempontjából kiváló, pár perc sétányira a buszmegálló, rendkívül gyorsan elérhetőek a Győrből kivezető főutak és autópálya is. A közelben általános iskola és különböző szolgáltatók is megtalálhatóak.

Ajánlom nagycsaládosoknak, vagy olyan családnak, akik szeretik, ha mindennek helye van, de tökéletesen alkalmas lehet egy vállalkozás számára is a nagy és jól használható és elszeparálható terek, és a jó elosztás miatt, nem mellesleg a jó parkolási és közlekedési lehetőségeknek köszönhetően.

Használja ki a már csak idén elérhető állami támogatásokat és vásárolja meg az ingatlant!

Megtekintési szándékával, illetve felmerülő kérdéseivel keressen bizalommal akár hétvégén is! :)

Ügyfeleimnek az adásvétel teljes körű lebonyolítását vállalom, ügyvédi szolgáltatással, díjmentes előzetes jogi véleményezéssel és díjmentes, bank független CSOK, Babaváró hitel, kamattámogatott és piaci hitelek ügyintézésével áll rendelkezésükre.

A hirdetésben szereplő adatok a megbízótól kapott információk alapján kerültek rögzítésre.


Elhelyezkedés

Győr, Szabadhegy


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6539364


+36 30

Ingatlannet kód: NET6539364


Az általad megtekintett eladó Győr, szabadhegyi családi ház 5 szobával rendelkezik (ebből 5 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 35 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 290 m², míg a hozzá tartozó teleké 600 m². További jellemzői: az építés éve 2005, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: 2 garázs. A családi ház ára 152,5 millió Ft, négyzetméter ára 525 862 Ft, ami a győri átlaghoz képest 12%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Takács Zoltán Gábor referens a NewLife irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6539364. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Győr, Szabadhegy ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.