star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Győr

  • 220 m²

    alapterület
  • 6

    szoba
  • 1 357 m²

    telek

Vételár:

119 millió Ft

Eladó ház Győr

  • 220 m² alapterület
  • 6 szoba
  • 1 357 m² telek

  • Eladó ház Győr

  • 220m²


Ár:

119 000 000 Ft

Építés éve
1978
Szintek
1
Szobák száma
6
Ingatlan állapota
átlagos
Fűtés
gáz (egyedi)
Parkolás
parkolóház
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

RÉVFALU

Manapság sokan sokféleképpen értlemezik a határait. Ahogy a város fejlődik ezek a határok egyre inkább elmosódnak és alakulnak. Akik régóta itt laknak ezeket a határokat szigorúan veszik, az újonnan ideköltözők kicsit lazábban kezelik, mert szeretnének ide tartozni. Egyben viszont egyetérthet mindeki. Ha a Németh László János utcában van az otthonod, nem kell vitatkoznod senkivel. Révfalu szívében élsz.

Most ezt az életérzést kínálom neked ezzel a minden tekintetben különleges ingatlannal:
-1 400 m2 telek (ez már önnagában ritkaság)
-220 m2-es két szintes, jelenleg 6 szobás ház egy külön bejártú lakrésszel
-Két darab pince (egy a fő-, egy a melléképület alatt)
-Az udvaron egy önálló 2 szobás kb 60 m2-es lakrész, konyhával, fürdővel, külön mérőórákkal
-4 db garász vagy műhely attól függöen, hogy mire szeretnéd használni.
-További kb 80 m2-rel bövíthető a padlás beépítésével.

Nem igazán tudok elképzelni olyan élethelyzetet amire az ingatlan alkalmatlan lenne. Legyen az vállalkozás, több generáció, nagy család,vagy akár mindezek egyszerre. Bármire megoldás lehet. Alakítsd kedvedre, újítsd fel igényeid szerint. Itt nem csak otthont, komoly értéketteremthetsz magdnak és családodnak ami hosszú, hosszú évtizedeken keresztül szolgálhat téged.

Kulcs nálam, rugalmasan mutatható, tehermentes ingatlan, rendezett tulajdoni viszonyokkal. Nem sok ilyen lehetőség van, használd ki!

HÍVJ! MUTATOM!

Referencia szám: HZ079794-IN


Elhelyezkedés

Győr


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6620661


+36 70

Ingatlannet kód: NET6620661


Az általad megtekintett eladó győri családi ház 6 szobával rendelkezik (ebből 6 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 25 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 220 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 357 m². További jellemzői: az építés éve 1978, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa gáz (egyedi). Parkolási lehetőség: parkolóház. A családi ház ára 119 millió Ft, négyzetméter ára 540 909 Ft, ami a győri átlaghoz képest 10%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Bella Csaba referens a Győr, Szövetség irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6620661. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Győr ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.