star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Győr

  • 86 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 116 m²

    telek

Vételár:

86 millió Ft

Eladó ház Győr

  • 86 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 116 m² telek

  • Eladó ház Győr

  • 86m²


Ár:

86 000 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Szobák száma
3
Fűtés
egyéb

Az ingatlanról:

NAPPLI + 2 SZOBÁS SORHÁZ, SAJÁT UDVARRAL, GARÁZZSAL, KÍVÁLÓ HELYEN ELADÓ!
Csak a Tradíció Ingatlan kínálatában!
Győr kedvelt családi házas övezetében, Révfalu és Kisbácsa határán, a Votinszky utcában kínálom eladásra ezt a 2004-ben épült, folyamatosan karbantartott, nettó 84 m2-es, nappali + 2 hálószobás, erkélyes (4,55 m2), teraszos (9,12 m2), saját 116 m2-es udvarral (örökös használati jog), saját 15 m2-es garázzsal is rendelkező sorház jellegű társasházi lakást.
A mindössze 4 lakásos, kiváló helyen lévő, 2004-ben épült sorház hátsó, legcsendesebb lakását és a hozzá tartozó garázst egy térkövezett, közös udvarról tudjuk megközelíteni. A lakás alsó szintjén található az amerikai konyhás, terasz- és kertkapcsolatos nappali, a kamra és a földszinti fürdőszoba. Az emeleten 2 db hálószoba, egy dolgozó szobának is alkalmas gardrób és egy fürdőszoba található.
Az ingatlan gazdaságos fűtéséről és üzemeltetéséről egy Sanier Duval gázkazán, valamint a nappaliban helyett kapott hangulatos kis vaskályha gondoskodik.
A műanyag nyílászárok redőnnyel és szúnyoghálóval rendelkeznek.
Az örökös használati joggal rendelkező, szépen karbantartott udvar a nappalin kívül a közös udvar felől is megközelíthető. A telken egy hangulatos, fedett kerti pihenő is helyet kapott.
Az ingatlannal kapcsolatban részletekért, bővebb információkért és megtekintésért kérem HÍVJON!
A Tradíció Ingatlaniroda az alábbi szolgáltatásokkal áll az ügyfelek részére:
Lakossági és ipari ingatlanok értékesítése és bérbeadása.
Díjmentes pénzügyi tanácsadás, hitelügyintézés. (lakáshitelek, állami támogatások (CSOK, ÁFA) Babaváró hitel, személyi kölcsön, Lakástakarék)
Jogi háttérrel, adásvételi szerződések készítése kedvező feltételekkel.
Energetikai tanúsítvány készítéssel.
Ingatlan értékbecsléssel.
Ha eladó vagy kiadó ingatlannal rendelkezik, akkor kérem keressen!
Rosenbecker Tamás
 


Elhelyezkedés

Győr


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6652059


+36 20

Ingatlannet kód: NET6652059


Az általad megtekintett eladó győri sorház 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A sorházról 25 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 86 m², míg a hozzá tartozó teleké 116 m². További jellemzői: a fűtés típusa egyéb. A sorház ára 86 millió Ft, négyzetméter ára 1 000 000 Ft, ami a győri átlaghoz képest 14%-kal magasabb. Az ingatlant Rosenbecker Tamás hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6652059. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Győr ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.