star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Győrújbarát

  • 208 m²

    alapterület
  • 5

    szoba
  • 934 m²

    telek

Vételár:

189 millió Ft

Eladó ház Győrújbarát

  • 208 m² alapterület
  • 5 szoba
  • 934 m² telek

  • Eladó ház Győrújbarát

  • 208m²


Ár:

189 000 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Építés éve
2012
Szobák száma
5
Ingatlan állapota
újszerű
Fűtés
gáz (központi)
Parkolás
nincs

CSOK 10+15 feltételeknek megfelel

Az ingatlanról:

Győrújbaráton ajánlom figyelmébe ezt az egyszintes, kiváló elosztású, kellemes hangulatú, modern családi házat.
Az ingatlan 2012-ben épült egy 934 m2-es telken, közel 210 m2-es alapterülettel.
Megbízható kivitelezés, magas műszaki tartalom, minőségi belső burkolatok, remek összhatás jellemzik a házat.
A család nyugalmát és biztonságát kiépített riasztórendszer és videokamerás csengő biztosítja.
A fűtésről gázkazán dondoskodik, az egész házban padlófűtéssel.
A 3 rétegű hő-, és hangszigetelt Internorm műanyag nyílászárók redőnnyel és szúnyoghálóval felszereltek.
A ház melegvíz ellátását napkollektor segíti, az ivóvízrendszer pedig vizlágyító berendezéssel egészült ki.

Elosztása szerint: nappali-konyha-étkező, 4 szoba, két fürdőszoba, wc, háztartási helyiség, kamra, előszoba, folyosó, dupla garázs helyiségekből áll.
A jelenleg gyerekszobaként funkcionáló mindkét szoba saját gardróbbal rendelkezik.
A szülői hálószobából szintén egy önálló, tágas gardróbszoba tárul elénk, ahonnan egy saját zuhanyzós fürdőszoba egészíti ki a privát szférát egy önálló, pergolával fedett, intimterasszal együtt, mint egy önálló lakrész.
A nappali remek tájolású, nagy üvegfelülettel rendelkezik, szuper kilátással a kertre. A ház meghitt hangulatát az itt található fatüzelésű kandalló adja, mely a kuckózós őszi-téli esték elengedhetetlen kelléke.
Az étkezőből-nappaliból nyíló 18 m2-es fedett terasz tovább tágítja az életteret, biztosítja a kellemes pihenést , mely családi rendezvények, kerti partik kiváló helyszíne.
Az ingatlant csodálatos, érett kert veszi körül. Örökzöldek, cserjék, bokrok, termő gyümölcsfák, kerti tároló, kerti grill.
A kert öntözőrendszerrel, robotfűnyíróval felszerelt.
A telek körbekerített, automata, kovácsoltvas kerítéskapuval ellátott.
A 46 nm-es fűtött garázs két autónak biztosít helyet, amely előtt egy klassz kosárlabdázásra kialakított rész ad lehetőséget a kikapcsolódásra.
További autók részére a belső udvaron van megállási lehetőség, valamint a ház előtt vendégparkoló fogadja az ide érkezőket.

A Sokorói-dombság vidéke, a győrújbaráti hegyvidék remek kirándulási lehetőséget biztosít, a Százszorszép Lovasudvar a lovak szerelmesit hívogatja.
Az infrastruktúra is kiváló:
150 lépésre van minkét irányban lévő (Győr és Tényő felé) buszmegálló, az autópálya pár perc alatt elérhető, Győt 10-15 perc távolság.
A településen bölcsőde, óvoda, iskola, boltok, pékség, posta, orvosi rendelő, gyógyszertár, minden elérhető, ami a hétköznapokon szükséges.

A minőség, az élhető terek, a mesés kert, mind-mind meghatározza az ingatlan exkluzív alaphangulatát.
Ezt a családi házat a természetet kedvelő családoknak ajánlom, akik szeretik a nagy kertet, a tágas teraszt, a csendet és a meghittséget.

Amennyiben a hirdetés felkeltette érdeklődését és személyesen szeretné megtekinteni az ingatlant, úgy kérem időpontegyeztetés miatt keressen az alábbi elérhetőségek valamelyikén:

Unger-Takács Anikó
Tel.: +36702357733
E-mail: unger.aniko@ving.hu

Ügyfeleimnek az adásvétel során teljeskörű lebonyolítást vállalok. Igény esetén díjmentes, bankfüggetlen hitel és CSOK tanácsadással, ügyintézéssel segítem őket.
Tudja, hogyha még idén vásárol CSOK-kal, akkor illetékmentesen vásárol? Haszálja ki!

A jelen hirdetésben rögzített, az ingatlannal kapcsolatos adatok, információk a Tulajdonos tájékoztatása alapján kerültek meghatározásra. alacsony fenntartás, jó közlekedés, külön fürdő és wc, parkosított udvar, prémium anyagok, redőnyözött, terasz, elektromos garázskapu, kerti grillezőhely, udvari gépjárműbeálló lehetőség, zöld övezet, automata öntözőrendszer, kertvilágítás, padlófűtés, amerikai konyha, klíma, külső hőszigetelés, napkollektor, riasztó rendszer, dekorvilágítás, kandalló, háromfázisú áram, dupla garázs, szúnyogháló, víztisztító, automata fűnyíró, fali dekor burkolat, beépített szekrény, gardrób
(További kínálatunkat keresse a VING hivatalos weboldalán.)


Elhelyezkedés

Győrújbarát, Győrújbarát


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6589781


Városi Ingatlaniroda

Városi Ingatlaniroda

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6589781

Városi Ingatlaniroda

Városi Ingatlaniroda

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó győrújbaráti (Győrújbarát) családi ház 5 szobával rendelkezik (ebből 5 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 27 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 208 m², míg a hozzá tartozó teleké 934 m². További jellemzői: az építés éve 2012, a fűtés típusa gáz (központi). Parkolási lehetőség: nincs. A családi ház ára 189 millió Ft, négyzetméter ára 908 654 Ft, ami a győrújbaráti átlaghoz képest 22%-kal magasabb. Az ingatlant Unger-Takács Anikó referens a Városi Ingatlaniroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6589781. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Győrújbarát ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.