star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Gyula

  • 94 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 734 m²

    telek

Vételár:

59,5 millió Ft

Eladó ház Gyula

  • 94 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 734 m² telek

  • Eladó ház Gyula

  • 94m²


Ár:

59 500 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Szintek
1
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
elektromos
Parkolás
udvarban
Fal építési anyaga
vegyes
Melléképület
van

Az ingatlanról:

További információért látogasson el a Fundamenta ingatlan oldalára.

Gyulán, a vasútállomás szomszédságában eladó teljes körűen felújított, alacsony energiafogyasztású, vegyes falazatú, jó elrendezésű 94 m2-es, déli fekvésű családi ház.
A házat tulajdonosa igényesen felújította, kibővítette és minőségi anyagokat használva otthonossá tette. A ház tetején már 3 éve telepített 9KW-os napelem rendszer működik, ami több villamos energiát termel, mint amit a ház elfogyaszt. A világításon túl 3 darab 3,5 KW-os inverteres klíma adja a hideget-meleget a nappaliban és a hálószobákban. A fürdőszobában egy 2,2 KW teljesítményű elektromos törölközőszárító található. A konyhában elektromos főzőlap és sütő szolgálja a kényelmet.
Az új konyhabútor színe és formája összhangban áll a padlólappal. Az újonnan épített lábon álló, fa szerkezetű kocsibeálló, fából készült 15m2-es terasz tető, beton térburkolattal bográcshely hangulatos udvari partyk színtere. Egy külön álló épületben pedig elférnek a kerti szerszámok, fűnyíró, kerékpárok.
A 734 m2-es udvar elegendő életteret ad kisgyermekes családoknak, kutyatartóknak.
Gyula város központja pár percre elérhető. Közel vannak élelmiszer üzletek, óvoda, iskola, éttermek, buszmegálló, minden szolgáltatás és hivatal. Három horgásztó elérhető 300 méteren belül.
Ha egy kényelmes, rendkívül gazdaságosan, alacsony „fogyasztású házat” keresel, akkor ez valóban az. Kész van, csak be kell költözni.
A híres Gyulai Várfürdő élmény- és gyógyfürdő részlege is 10 perc sétára található.
A ház akár nyaralónak, lakóháznak, panziónak kiválóan alkalmas.
Nézd meg személyesen, hogy a Te igényeidet milyen módon elégíti ki!


Elhelyezkedés

Gyula, Madách utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6341402


+36 30

Ingatlannet kód: NET6341402


Az általad megtekintett eladó gyulai (Madách utca) családi ház 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és félszoba). A családi házról 16 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 94 m², míg a hozzá tartozó teleké 734 m². További jellemzői: a fal építési anyaga vegyes, a fűtés típusa elektromos. Parkolási lehetőség: udvarban. A családi ház ára 59,5 millió Ft, négyzetméter ára 632 979 Ft, ami a gyulai átlaghoz képest 41%-kal magasabb. Az ingatlant Berkics László referens a Fundamenta Ingatlan irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6341402. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Gyula ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.