star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Gyula

  • 70 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 721 m²

    telek

Vételár:

65 millió Ft

Eladó ház Gyula

  • 70 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 721 m² telek

  • Eladó ház Gyula

  • 70m²


Ár:

65 000 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Építés éve
1960
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
elektromos
Parkolás
nincs

Az ingatlanról:

Felújított kocka ház a várfürdőnél!

Eladó Gyulán a Várfürdőtől 100 méterre egy teljesen felújított, 60-as években épült, vegyes falazatú kis kertesház. Az ingatlan egy csendes, rendezett utcában található a belvárostól mindössze 10 perc gyaloglással megközelíthető.

A ház 2022 évben lett felújítva, amely során új villanyvezetéket, vízvezetéket cseréltek, illetve az aláfalazás és szigetelés is megtörtént. A nyílászárókat új műanyag, hőszigetelt üveggel ellátott nyílászárókra cserélték. A konyha és a fürdőszoba is teljesen fel lett újítva.

Az ingatlan helységeinek elosztása is tökéletes, mivel a házban minden helység tágas és kényelmes illetve két külön bejáratú szoba lett kialakítva. A konyha is korszerű, amelyhez tartozik egy szép, hűvös kamra is.

Az ingatlan fűtéséről az összes helységben felszerelt inverteres (hűtő-fűtő) klímaberendezés, a melegvíz ellátásról egy új gazdaságos villanybojler gondoskodik. A villamos hálózat felújítása során a 3 fázis is ki lett alakítva, így a későbbiekben a napelemes rendszer kialakítása is egyszerűbb lesz, amivel az ingatlan szinte teljesen önellátó lesz.

Az ingatlanhoz tartozik egy 721 m2-es teljesen körbekerített udvar is, ahol egy garázs és egy tágas tároló helyiség lett kialakítva.

Az ház lakóterülete: 70 m2.
A telek összesen: 721 m2.

Amennyiben ez a hibátlan elosztású, felújított, alacsony fenntartási költségekkel rendelkező ingatlan felkeltette érdeklődését hívjon bizalommal a 06 70 / 457-4392 telefonszámon, a hét bármelyik napján. alacsony fenntartás, csendes utca, jó közlekedés, közeli belváros, redőnyözött, terasz, új nyílászárók, udvari gépjárműbeálló lehetőség, zöld övezet, fúrt kút, melléképület, amerikai konyha, klíma, új villamoshálózat, saját tároló, dekorvilágítás
(További kínálatunkat keresse a VING hivatalos weboldalán.)


Elhelyezkedés

Gyula, Gyula Fürdőövezet


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6424420


Városi Ingatlaniroda

Városi Ingatlaniroda

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6424420

Városi Ingatlaniroda

Városi Ingatlaniroda

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó gyulai (Gyula Fürdőövezet) családi ház 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 17 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 70 m², míg a hozzá tartozó teleké 721 m². További jellemzői: az építés éve 1960, a fűtés típusa elektromos. Parkolási lehetőség: nincs. A családi ház ára 65 millió Ft, négyzetméter ára 928 571 Ft, ami a gyulai átlaghoz képest 61%-kal magasabb. Az ingatlant Szentléleki Tamás referens a Városi Ingatlaniroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6424420. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Gyula ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.