star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Hajdúböszörmény

  • 120 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 703 m²

    telek

Vételár:

42 millió Ft

Eladó ház Hajdúböszörmény

  • 120 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 703 m² telek

  • Eladó ház Hajdúböszörmény

  • 120m²


Ár:

42 000 000 Ft

Szintek
1
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
átlagos
Fűtés
szén-fa (kazán)
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

További információért látogasson el a Fundamenta Ingatlan oldalára.

Csöndes házat keres a központ zajától kicsit távolabb? Akkor megtalálta!
Eladóvá vált egy 120nm-es családi ház Hajdúböszörményben, a pályafelhajtóhoz 2 perc távolságra. Ez a ház 1983-ban épült és egy 700 nm-es telken helyezkedik el. Az ingatlan téglából épült. Főbb részei a nappali mellett 3 szoba, konyha, kamra, fürdő és wc külön helyiségben, illetve egy fedett tarasz rész a bejáratnál, ami remek élettér lehet az év minden szakaszában. Ezen kívül kazánház és több tároló egység is található az udvarban, ami akár gazdálkodásra is alkalmas. Az otthon melegéről egy vegyes tüzelésű kazán gondoskodik. A gázcsonk az udvarban van. További információért és a megtekintéssel kapcsolatban keressen bizalommal.

Ha a vásárláshoz finanszírozásra is van szükség akkor megtalálom az Önnek legjobb megoldást.


Elhelyezkedés

Hajdúböszörmény


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6633889


+36 70

Ingatlannet kód: NET6633889


Az általad megtekintett eladó hajdúböszörményi családi ház 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és félszoba). A családi házról 16 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 120 m², míg a hozzá tartozó teleké 703 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa szén-fa (kazán). A családi ház ára 42 millió Ft, négyzetméter ára 350 000 Ft, ami a hajdúböszörményi átlaghoz képest 22%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Bak Csabáné referens a Fundamenta Ingatlan irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6633889. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Hajdúböszörmény ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.