star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Hajdúhadház

  • 200 m²

    alapterület
  • 3

    szoba

Vételár:

23,5 millió Ft

Eladó ház Hajdúhadház

  • 200 m² alapterület
  • 3 szoba

  • Eladó ház Hajdúhadház

  • 200m²


Ár:

23 500 000 Ft

Szobák száma
3
Fűtés
egyéb

Az ingatlanról:


Hajdúhadházon 800 nm-es telken, 200 nm alapterületű, téglaépítésű, 2 szintes, családi ház eladó!
Az ingatlan számos lehetőséget kínál, akár két generációnak, nagy családnak, akár vállalkozás üzemeltetéséhez. A földszinten korábban presszó üzemelt, az ehhez szükséges működési engedély megvan, de akár más üzleti tevékenységre is átalakítható.
Az ingatlan statikailag tökéletes állapotban van, de felújításra szorul, így saját igényeknek megfelelően kényelmes otthonná alakítható. Tökéletes nappali + 4 szobás 2 fürdőszobás ház alakítható ki belőle.
A tetőtér szintén beépíthető, az ehhez szükséges engedélyek megvannak, így akár felfele még tovább bővíthető az épület.
A földszinten tágas vendégtér, raktárak, irodák, női-férfi-személyzeti mosdó található.
Az emeleten nagy terasz, nappali + 2 hálószoba, konyha, kamra, fürdőszoba, terasz található.
Az udvarban bent van a gáz, de a fűtést jelenleg inverteres klímák biztosítják, ám kandalló és vegyes tüzelésű kazán is ráköthető a meglévő rendszerre.
Az udvaron szerelőakna és egy kis melléképület van.
A környék tiszta, biztonságos, a városközpont pár percre van.


Elhelyezkedés

Hajdúhadház


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6581759


Az általad megtekintett eladó hajdúhadházi családi ház 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 6 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 200 m². További jellemzői: a fűtés típusa egyéb. A családi ház ára 23,5 millió Ft, négyzetméter ára 117 500 Ft, ami a hajdúhadházi átlaghoz képest 47%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Juhász András hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6581759. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Hajdúhadház ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.