star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Hajdúnánás

  • 316 m²

    alapterület
  • 7

    szoba
  • 960 m²

    telek

Vételár:

69,99 millió Ft

Eladó ház Hajdúnánás

  • 316 m² alapterület
  • 7 szoba
  • 960 m² telek

  • Eladó ház Hajdúnánás

  • 316m²


Ár:

69 990 000 Ft

Szobák száma
7
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
konvektor
Parkolás
1 garázs
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

Eladó Hajdúnánás Béke utcán két generációs 7 szobás emeletes kertes családi ház.

Akciós ár: 66.900.000 Ft (Eredeti ár: 69.900.000 Ft)

Nézze meg videónkat is: https://youtu.be/JHn2NA8NCIg

Az ingatlan alap tulajdonságai:
- telek méret: 960nm sarki telek 20+48m utcafronttal,
- alapterület: 2×158 = 316nm,
- két generációs, a felső szinthez külön bejárat is készíthető,
- összesen 7 szoba, 2 nappali, 2 konyha és 2 fürdőszoba van,
- fűtése: helységenként gáz konvektor,
- 1999-es építésű 38-as tégla falazatú,
- kovácsoltvas kerítéssel és korlátokkal van ellátva,
- az épület földszintjén garázzsal.

Az ingatlan csendes kertvárosi utcában helyezkedik el. A telek sarki telek, nagyméretű 960nm-es, így akár ketté is osztható és mind a két utca aszfaltozott.

A telek jól gondozott, gyümölcsfák is vannak, elől pedig nagyon szép rózsakert található. A telken nagy gyerekjátszótér lett kialakítva, ahol egyszerre sok gyerek is jól érezheti magát. A telken mind két utca felől van kapu, így autóval könnyen be lehet állni az udvarra és a garázsba.

Bár maga a ház 1999-ben épült, de 2020-ban esztétikai felújításon, majd 2022-ben pedig műszaki felújításon esett át, így többek között új hőszigetelt műanyag ablakok és ajtók kerültek beépítésre. Az épület beton födémmel készült, ezért akár az épület tovább bővíthető és a tetőtér is beépíthető.

FIGYELEM!
Az ingatlan befektetési célra is kiválóan alkalmas, hiszen az emeleti részhez könnyen kialakítható külön bejárat, így akár teljes mértékben külön választható a két szint. Természetesen szükség szerint akár több generáció számára is ideális lehet, vagy akár az alsó szint üzlethelyiségeknek is otthont adhat. További előny, hogy a telket kettéválasztva akár újabb ingatlanok is építhetők rá.

Fontos!
Az ingatlan 5 perc sétára található a körúttól. Rövid időn belül elérhetők az iskolák, óvodák, orvosi rendelők, gyógyszertárak, bankok, a közkedvelt piac, az önkormányzati hivatalok és számtalan üzlethelyiség is. Továbbá 10 percre található a Hajdúnánási gyógyfürdő is.

Hajdúnánás a Hajdúságban, az Alföld északi peremén található, Debrecentől 40 kilométerre északnyugatra, Nyíregyházától 25 kilométerre délnyugatra, az M3-as autópálya mellett. Kiemelten fontos és közismert a Hajdúnánási Gyógyfürdő, mely a kiváló gyógyvíz minősége miatt méltán népszerű. Ennek köszönhetően Hajdúnánás turisztikai fontossága is kiemelhető.

Ha felkeltette érdeklődését, hívja irodánkat bizalommal!
Ha hitelre van szüksége éljen ingyenes, személyre szabott hitel-ügyintézési szolgáltatásunkkal is. ...TOVÁBBI, TÖBBEZRES INGATLAN KÍNÁLAT: www.gdn-ingatlan.hu - GDN azonosító: 361359


Elhelyezkedés

Hajdúnánás, Béke utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6600338


Az általad megtekintett eladó hajdúnánási (Béke utca) családi ház 7 szobával rendelkezik (ebből 7 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 20 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 316 m², míg a hozzá tartozó teleké 960 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa konvektor. Parkolási lehetőség: 1 garázs. A családi ház ára 69,99 millió Ft, négyzetméter ára 221 487 Ft, ami a hajdúnánási átlaghoz képest 24%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Berki Katalin referens a GDN Ingatlanhálózat irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6600338. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Hajdúnánás ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.