star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Hajdúszoboszló

  • 91 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 440 m²

    telek

Vételár:

49,9 millió Ft

Eladó ház Hajdúszoboszló

  • 91 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 440 m² telek

  • Eladó ház Hajdúszoboszló

  • 91m²


Ár:

49 900 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Építés éve
1980
Szintek
1
Szobák száma
4 (2 + 2)
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
konvektor

Az ingatlanról:

Hajdúszoboszlón Arany János utcán mindenhez közel eladó egy beton alapon lévő 2+2félszobás nagy konyhás jó elosztású családi ház, kis kerttel terasszal.Az ingatlan 91 nm, 440 nm, kerttel,az ingatlan tovább bővíthető, építhető.A szobák külön nyílnak és laminált parkettásak,új műanyag bejárati ajtó került beépítésre.Nagy ebédlőkonyha került kialakításra, járólappal ellátva és tartozik hozzá egy spájz.A fűtést egyedi gáz konvektor biztosítja állandó meleggel és alacsony rezsivel,mivel falvastagság és a belmagasság nagyon jó mérettel bír.Villany és vízvezetékek cseréje megtörtént.A fürdőszoba káddal és zuhanyfülkével is felszerelt.Külön wc került kialakításra és egy tágas előtér.A kert hátsó részében a konyhából nyílik egy nagy fedett terasz ami teljesen privát zárt.Fedett autóbeálló is kialakításra került.Szép rendezett kert jellemzi.Az ingatlan számos más módon is hasznosítható adottságai révén.Közelben boltok,fürdő,éttermek.Az ár alkuképes.Hétvégén is megtekinthető.Tehermentes hamar birtokba vehető.További ingatlanjaink megtekinthetőek a Teleingatlan oldalán több nyelven is hitel ügyintézéssel, és ügyvédi segítségnyújtással egybekötve.


Elhelyezkedés

Hajdúszoboszló, Arany János


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6496627


+36 70

Ingatlannet kód: NET6496627


Az általad megtekintett eladó hajdúszoboszlói (Arany János) családi ház 4 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 2 félszoba). A családi házról 19 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 91 m², míg a hozzá tartozó teleké 440 m². További jellemzői: az építés éve 1980, a fűtés típusa konvektor. A családi ház ára 49,9 millió Ft, négyzetméter ára 548 352 Ft, ami a hajdúszoboszlói átlaghoz képest 4%-kal magasabb. Az ingatlant teleingatlanportál hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6496627. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Hajdúszoboszló ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.