star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Halászi

  • 277 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 940 m²

    telek

Vételár:

69,99 millió Ft

Eladó ház Halászi

  • 277 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 940 m² telek

  • Eladó ház Halászi

  • 277m²


Ár:

69 990 000 Ft

Építés éve
1989
Szintek
1
Szobák száma
4
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
cirkófűtés
Parkolás
udvarban
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

Kedves érdeklődők

Halászin, Mosonmagyaróvártól mindössze 5km-re, eladásra kínálunk egy gyönyörű, 277nm-es, téglaépítésű családiházat, összesen 135nm terasszal és pince szinten elterülő vendéglátóegységgel.

A ház egy 940nm-es napos ,fényes déli fekvésű telken fekszik el.Az ingatlan 1989-ben épült, folyamatosan karbantartották, korának megfelelő jó állapotban van, a gondos tulajdonosnak köszönhetően. Műanyag-redőnyős nyílászárókkal ellátott felszerelt. Az ingatlan fúrt kúttal ellátott a kert déli fekvésű.

Lehetőségekkel teli.Az épület háromszintes, földszint, tetőtér, és a pince.A földszinten található, egy amerikaikonyha-nappali, kamra, fürdő, wc. Tartozik hozzá egy nagy 65nm-es terasz is a család számára.A tetőtérben, 3 szoba, és egy fürdő-mellékhelyiség kapott helyet.

A pince szinten találhatjuk a vendéglátóegységet, teljes berendezéssel, mosdóval wc-vel. A mai napig is rendezvények lebonyolítására alkalmas, amiből az ingatlan hasznait szedhetjük.Születésnap, esküvő, névnap megtartására alkalmas.Felosztása: Nagyterem, kisterem, konyha, előkészítő helyiségek (2022-es HCCP-nek megfelel), raktár, iroda, mellékhelyiségek, borospince. Tartozik hozzá egy hatalmas terasz (70nm) a vendégek számára.

A berendezés külön alku tárgyát képezi.Az ingatlan pince szintje ettől független fényes, tágas. Alkalmas :További lakótérré, vagy bármilyen más üzlethelyiséggé.(Konditerem, fogászat, szépségszalon) ki alakítására.Mind a lakótér, mind az étterem rendelkezik külön villany, illetve gázórával is.Az ingatlan melegéről gáz fűtés gondoskodik.

A telek rendezett, gyepesített, melléképület (disco), fúrt kút, kültéri zuhanyzó, különálló garázs található rajta (egy autó részére).A garázsból letudunk menni a boros pincébe, ami télen-nyáron megnyugvást biztosít a fáradt lelkeknek.

Az ingatlan családiházas övezetben, tömegközlekedés szempontjából is jó helyen fekszik, ajánlanám vállalkozó kedvű, vagy kétgenerációs családoknak. Tökéletes választás lehet természetesen befektetésként is.

A közelben iskola, óvoda, gyógyszertár, bolt, strand.Irodánk készséggel segít hitel, CSOK, Babaváró-hitel, Felújítási-hitel, ügyintézésében is. Várom megtisztelő hívását,

Albrecht Tibor vezető ingatlantanácsadó


Elhelyezkedés

Halászi


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6406414


+36 70

Ingatlannet kód: NET6406414

Az általad megtekintett eladó halászi családi ház 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 25 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 277 m², míg a hozzá tartozó teleké 940 m². További jellemzői: az építés éve 1989, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: udvarban. A családi ház ára 69,99 millió Ft, négyzetméter ára 252 671 Ft, ami a halászi átlaghoz képest 52%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Albrecht Zoltán hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6406414. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Halászi ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.