star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Harka

  • 9 m²

    alapterület
  • 481 m²

    telek

Vételár:

84 millió Ft

Eladó ház Harka

  • 9 m² alapterület
  • 481 m² telek

  • Eladó ház Harka

  • 9m²


Ár:

84 000 000 Ft

Ingatlan állapota
új építésű

Az ingatlanról:

A Szépingatlan Iroda eladásra kínál Harkán az Alpesi lakóparkban, kialakult családi házas környezetben, új építésű, kiváló, alaprajzi elrendezésű, 1 szintes, 92 m2-es ikerházat, külön bejárattal és külön 481 m2-es telekrésszel rendelkező ikerházat. Az épületek nem érnek össze, nincs közös fal. A közöttük kialakult fedett terület tárolásra ad lehetőséget. A lakótérben előszoba, amerikai konyha-nappali, 4 hálószoba, háztartási helyiség is található, kertkapcsolatos 19 m2-es szeparált, térkövezett terasszal. A ház fűtése elektromos rendszerű, a lakótérben padlófűtéssel és meleg víz tárolóval. Az épület 15 cm-es külső homlokzatszigeteléssel, 6 légkamrás, fehér műanyag szerkezetű, 3 rétegű, hőszigetelt üvegezésű külső nyílászárókkal, rejtett tokos alumínium redőnyökkel. A rezsi tovább csökkenthető telepített napelemrendszerrel. A teljes burkolat igény, a szaniterek ízlés szerint választhatók. A belső tér letisztult formavilággal rendelkezik, ahová a mai trendnek megfelelően elsősorban a barna, a szürke és a világos színek kombinációja illik. Autóbeálló két gépkocsi számára biztosított térkövezve.  Babaváró hitel, CSOK Plusz támogatások igénybe vehetők! Ára: 84 mFt, mely ár tartalmazza a telekhányadot is. Ha vásárláshoz hitelre van szüksége, hitelügyintézőnk térítés nélkül segít Önnek megtalálni a piacon fellelhető legkedvezőbb hitelkonstrukciót.

Érd.: +3630 520 6055, szepingatlan.eva@gmail.com


Elhelyezkedés

Harka


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6581257


+36 30

Ingatlannet kód: NET6581257

A családi házról 25 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 9 m², míg a hozzá tartozó teleké 481 m². A családi ház ára 84 millió Ft, négyzetméter ára 9 333 333 Ft, ami a harkai átlaghoz képest 89%-kal magasabb. Az ingatlant Szabó Éva hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6581257. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Harka ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.