star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Harkány

  • 150 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 410 m²

    telek

Vételár:

53,99 millió Ft

Eladó ház Harkány

  • 150 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 410 m² telek

  • Eladó ház Harkány

  • 150m²


Ár:

53 999 000 Ft

Szintek
2
Szobák száma
4
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
gáz (központi)
Parkolás
1 garázs
Fal építési anyaga
tégla
Légkondícionáló
nincs
Melléképület
van

Az ingatlanról:

Harkány központjához közel, a gyógykórház szomszédságában, egy csendes utcában kínálunk megvételre egy 150 négyzetméteres, felújított sorházi ingatlant. Az elhelyezkedése tökéletes, csendes és nyugodt környezetben, mégis mindössze egy kődobásnyira a gyógykórháztól.

Az ingatlan elosztása kiválóan alkalmas nagyobb családoknak is, hiszen 4 különnyíló szobája saját terasszal biztosít minden családtagnak egyéni életteret. Az étkezős konyha, a tágas és világos, kertkapcsolatos nappali, az éléskamra, két fürdőszoba, külön mellékhelyiség és garázs mind a praktikumot szolgálják. A 416 négyzetméteres telken található gondozott kert számtalan lehetőséget kínál.

A ház fűtését zárt égésterű gázkazán és vegyestüzelésű kazán biztosítja. Az elektromos hálózat felújított, a tető jó állapotban van. Az ingatlan közelében minden szolgáltatás könnyen elérhető egy rövid sétával.

Az ingatlan irányára 53,99 millió forint. Rugalmas időpontokban megtekinthető, további információkért és személyes találkozóért hívjon bátran, akár az esti órákig is!


Elhelyezkedés

Harkány


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6640922


+36 20

Ingatlannet kód: NET6640922

Az általad megtekintett eladó harkányi sorház 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és félszoba). A sorházról 18 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 150 m², míg a hozzá tartozó teleké 410 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa gáz (központi). Parkolási lehetőség: 1 garázs. A sorház ára 53,99 millió Ft, négyzetméter ára 359 993 Ft, ami a harkányi átlaghoz képest 8%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Tettye Ingatlan hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6640922. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Harkány ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.