star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Hegyesd

  • 110 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 2 654 m²

    telek

Vételár:

59,9 millió Ft

Eladó ház Hegyesd

  • 110 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 2 654 m² telek

  • Eladó ház Hegyesd

  • 110m²


Ár:

59 900 000 Ft

Építés éve
1950
Szobák száma
4

Az ingatlanról:

Kiemelt megbízás az Otthon Centrum kínálatában!

Hegyesd településen kínálom megvételre ezt az összesen 110m2 lakóterületű, kettő, külön bejárattal rendelkező, felújított családi házat.
A 2654m2-es dupla telek összközműves, csendes helyen van a központhoz közel. A telken gyümölcsfák, veteményes kert, 20m2-es tároló, gyerek csúszda hintával és ásott kút is van.

Az épület kőből épült amit előző és jelenlegi tulajdonosa, az első házrész teteje kivételével, teljesen felújítottak. 2015-ben az épület hátsó fele, 2023-ban pedig az első fele készült el.
A két épületrészt a kazánház kapcsolja össze, itt található a vegyes tüzelésű kazán amely mindkét házrész fűtését látja el, ezeket külön körön lehet kapcsolni, és itt van a villanybojler is ami az első házban szolgáltatja a melegvizet.
Itt fut össze egy kapcsolótáblában a teljesen új villanyhálózat, ezek is külön körökön és megszakítókkal, plusz az éjszakai áram.
Lehetőség van még a H tarifa igénylésére is.
Minden külső nyílászárót hőszigetelt műanyagra cseréltek, a villamos hálózat, a vízvezetékek és a szennyvíz csövek és a teljes fűtés rendszer is új.
Az első házrészben egy tágas előszoba, nappali, hálószoba, konyha-étkező és egy fürdőszoba található.
A hátsó házrész kétszintes, galériás tetőtér beépítéssel készült, itt az alsó szinten egy konyha-étkező-nappali, fürdőszoba, a felső szinten két plusz egy fél szoba kapott helyet.

Remek lehetőség két generáció együttélésére vagy pedig mindkét vagy az egyik épületrész vendégházként való működtetésére is.

A település festői környezetben fekszik, minden oldalról hegyes-völgyes táj veszi körül így egész évben sok lehetőséget nyújt az aktív pihenésre vágyóknak.
A Balaton part is közel van, 20km-es távolságban több strand is található, Szigliget, Badacsony, Révfülöp csak, hogy a legnépszerűbbeket említsem.
Nagyvárosok közül Tapolca 10km, Sümeg 28km, Ajka 35km, Balatonfüred 39km, Keszthely 37km, Veszprém 42km távolságra van.

A településen a falusi CSOK és januártól a CSOK PLUSZ is elérhető.

Amennyiben kérdése merül fel vagy megszeretné tekinteni az ingatlant, várom hívását!
Villanyáram: van.
Vízellátás: van.
Csatornázás: van.


Helyiségek

Szoba
4m²
Szoba
4m²
Szoba
16m²
Fürdőszoba
4.5m²
Szoba
14m²
Szoba
21m²
Fürdőszoba
5m²
Előszoba
21m²

Elhelyezkedés

Hegyesd


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6585432


Otthon Centrum Balatoni Régió

Otthon Centrum Balatoni Régió

Az iroda további hirdetései

HASONLÓ INGATLANOK


75 000 000 Ft

Hegyesd, Petőfi utca

  • Szobák: 3
  • Alapterület: 110m²

+36 70

Ingatlannet kód: NET6585432

Otthon Centrum Balatoni Régió

Otthon Centrum Balatoni Régió

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó hegyesdi családi ház 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 22 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 110 m², míg a hozzá tartozó teleké 2 654 m². További jellemzői: az építés éve 1950. A családi ház ára 59,9 millió Ft, négyzetméter ára 544 545 Ft, ami a hegyesdi átlaghoz képest 11%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Keményfi Attila referens az Otthon Centrum Balatoni Régió irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6585432. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Hegyesd ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.