star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Hegyeshalom

  • 140 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 562 m²

    telek

Vételár:

97,5 millió Ft

Eladó ház Hegyeshalom

  • 140 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 562 m² telek

  • Eladó ház Hegyeshalom

  • 140m²


Ár:

97 500 000 Ft

Építés éve
1996
Szintek
2
Szobák száma
4
Ingatlan állapota
átlagos

Az ingatlanról:

KÖZVETLEN VÍZPARTI CSALÁDI HÁZ HEGYESHALOMBAN ELADÓ
Hegyeshalomban ELADÓ egy 1996-ban épült, kétszintes , bruttó 140 nm hasznos alapterületű, 562 nm-es telken álló, nappali +3 szobás, közvetlen tóparti családi ház. Amennyiben érdekli Önt ez a csodálatos környezetben fekvő vízparti ingatlan, kérem keressen akár hétvégén is a +36203994362 számon-
HÁZ:
A nyugati fekvésű ingatlan 1996-ban épült, 38 cm-es porotherm téglából .
Helyiségei: előszoba, melyből jobbra nyílik a nappali , konyha és étkező , tőle jobbra egy háló és egy zuhanyzós fürdőszoba wc-vel. Az emeleten balra és jobbra egy-egy szoba valamint egy kádas fürdőszoba wc-vel.
Az ingatlan fűtése gázkazánról történik, radiátoros hőleadással. A nyílászárók fa alapanyagúak, redőnnyel, szúnyoghálóval felszerelve, a burkolatok járólapok.
A földszinten , a nappaliból illetve az emeleten a nagyobb szobából is kijuthatunk a kb.15 nm nagyságú fedett teraszra , melyről pazar kilátás nyílik a tóra, melyre egy jól kialakított viszonylag nagy stég vezet aminek segítségével mind nyári , mind télisportok űzhetők a tavon, a horgászat és a kézzel hajtott csónakázás is engedélyezett. A vízfelőli udvarrész füvesített és a bejárat térkövezett a kert gondozott. A tóból történő locsolás is engedélyezett. A kert tó felőli részén a terasz lépcsőzetesen kialakított. A ház összes szobája rendelkezik önálló, saját terasszal, mind a földszinten, mind az emeleten, a tó vagy az utcafront felé .
A bejáratnál 2 gépkocsi parkolásra alkalmas beálló található.
Az ingatlant főleg nagyobb családoknak ajánlanám több gyermekkel, illetve rendszeres baráti összejöveteleket tartó, a tó nyugodt szépségét élvező, horgászni szerető családoknak, akik a fárasztó munka után szívesen kapcsolódnak ki a saját otthonukban.
Ez a ház egy privát lakóövezethez tartozik, a ház megvételével az új tulajdonos megveszi a házhoz tartozó útrészt is, mely egy privát zsákutca.
KÖRNYÉK:
Hegyeshalom a Bécs-Budapest vasúti fővonal, az egyes számú (E-5) főútvonal, valamint az M-1-es autópálya által bezárt szögben ,Ausztria szomszédságában található. Új autóutas kapcsolata M-15- van Rajkán keresztül Szlovákiával is. Frekventált fekvésének köszönhetően egyre több olyan családnak ad otthont, akik a Szlovák-Magyar.-Ausztriai határközelség és munkalehetőségek miatt erre a környékre orientálódnak. A település minden ide költözőnek kiváló választás lehet fejlett infrastruktúrája miatt.


Elhelyezkedés

Hegyeshalom, Bánya utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6550909


Lajtahome Ingatlan-tanácsadó iroda

Lajtahome Ingatlan-tanácsadó iroda

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Lajtahome Ingatlan-tanácsadó iroda

Lajtahome Ingatlan-tanácsadó iroda

Az iroda további hirdetései

+36 20

Ingatlannet kód: NET6550909

Lajtahome Ingatlan-tanácsadó iroda

Lajtahome Ingatlan-tanácsadó iroda

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Lajtahome Ingatlan-tanácsadó iroda

Lajtahome Ingatlan-tanácsadó iroda

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó hegyeshalomi (Bánya utca) családi ház 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 26 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 140 m², míg a hozzá tartozó teleké 562 m². További jellemzői: az építés éve 1996. A családi ház ára 97,5 millió Ft, négyzetméter ára 696 429 Ft, ami a hegyeshalomi átlaghoz képest 19%-kal magasabb. Az ingatlant Lajtahome Ingatlan-tanácsadó iroda hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6550909. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Hegyeshalom ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.