star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Herceghalom

  • 218 m²

    alapterület
  • 7

    szoba
  • 766 m²

    telek

Vételár:

129 millió Ft

Eladó ház Herceghalom

  • 218 m² alapterület
  • 7 szoba
  • 766 m² telek

  • Eladó ház Herceghalom

  • 218m²


Ár:

129 000 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Építés éve
2003
Szobák száma
7
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
cirkófűtés
Fal építési anyaga
tégla

A beltér:

Eladó kétgenerációs családi ház Herceghalom családi házas övezetében

A háromszintes ház eredetileg 1977-ben épült téglából, ekkor alakult ki a pince-szuterén szint és a földszint a tetővel együtt.

2003-ban építési engedéllyel a meglévő tetőtér beépítésre került, a meglévő tető hajlásszöge lehetővé tette ,hogy teljes értékű lakóterek alakuljanak ki. Ekkor kapta meg az ingatlan a mai végleges formáját. A tetőtér beépítése során az volt a cél, hogy a több generáció külön éljen és teljesen el legyenek egymástól szeparálva.

A földszinten 19 nm-es nappali-étkezőn kívül két szoba 16-20 nm-es ,konyha ,fürdőszoba,WC, előtér, tároló és közlekedő van. Erről a szintről a kialakított zárt lépcsőházból lehet a tetőtérbe és a szuterén szintre is fel, ill. lejutni. A tetőtér kialakítása során arra törekedtek az építtetők, hogy mindenkinek legyen külön szobája és közös tér is, ez a nappali-étkező. Ebből nyílik a konyha ,valamint egy erkély .

Az ingatlan a lehetőségek háza, mivel a kert nagy, gazdálkodásra is alkalmas , a szuterén szint télikertnek beépített. Ha összeül a nagy család akár itt is megoldható, mivel az egyik tároló egy nagy kamra és külön konyha is ki lett alakítva így jóformán minden egy helyen van.
A kertben gazdasági épület, valamint egy könnyűszerkezetes kis ház is található sütögetővel.

De jobb ha a helyszínen is megtekintik. Műszaki és egyéb dokumentáció rendelkezésre áll.

Az ingatlan tehermentes.
Az adatok tájékoztató jellegűek.


Elhelyezkedés

Herceghalom


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6652236


Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Az iroda további hirdetései

HASONLÓ INGATLANOK


179 000 000 Ft

Herceghalom, Boróka utca

  • Szobák: 5
  • Alapterület: 198m²

+36 30

Ingatlannet kód: NET6652236

Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó herceghalomi családi ház 7 szobával rendelkezik (ebből 7 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 14 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 218 m², míg a hozzá tartozó teleké 766 m². További jellemzői: az építés éve 2003, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. A családi ház ára 129 millió Ft, négyzetméter ára 591 743 Ft, ami a herceghalomi átlaghoz képest 20%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Gortvai Klaudia referens a Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6652236. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Herceghalom ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.