star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Hercegszántó

  • 140 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 610 m²

    telek

Vételár:

16,99 millió Ft

Eladó ház Hercegszántó

  • 140 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 610 m² telek

  • Eladó ház Hercegszántó

  • 140m²


Ár:

16 990 000 Ft

Építés éve
1982
Szintek
1
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
konvektor
Fal építési anyaga
vegyes

Az ingatlanról:

Hercegszántón eladó 140 m2-es családi ház 610 m2-es telekkel. Önellátásra, állattartásra alkalmas kerttel, nagy méretű (55 m2) óllal, illetve további két kisebb óllal.A ház eleje egy 1982-ben épült tégla Kádár-Kocka, mely magában foglal 2 szobát, étkezőt, kisebb konyhát kamrával, közlekedőt, illetve külön fürdőszobát és wc-t. A mögötte található épület, mellyel egybe építették régebbi, vert falas szerkezet, melyben téglával elé falaztak a belső oldalon. Itt egy szoba, közlekedő, előtér, nyári konyha, kamra, illetve hátrébb a garázs és a műhely található. Kiváló állapotú, nem repedezik sehol, száraz, mindenhol betonozott! Minden közmű elérhető a házban!A két résznek külön bejárata van, az újabb résznél kis terasz is található. A két rész belül átjárható tágas közlekedőn keresztül.A tető pala borítású mindkét részben, szintén remek állapotú. A régebbi épületen amikor az újabb épült tetőt cseréltek.Néhány hónapja a fürdőszobában új zuhanykabin került beszerelésre, illetve az ehhez kapcsolódó vízvezeték felújítások is el lettek végezve, továbbá felkerült egy új energia-hatékony Ariston villanybojler is.A ház külső festésére 2 évvel ezelőtt került sor, a korábbi években pedig néhány ablakot hőszigetelt műanyagra cseréltek. A többi nyílászáró fából készült, jó állapotú, ablakait redőny és szúnyogháló is védi.Fűtése gázkonvektoros, illetve 1 további nem bélelt kéménnyel is rendelkezik így fával is lehetséges a fűtés.A lakórész mögött található nagyobb méretű műhely és garázs.A ház környezete és a kert is szépen gondozott, mérete, elrendezése kiválóan alkalmassá teszi az önellátó gazdálkodásra. Mintegy 100 hízó, illetve baromfi tartására teremt lehetőséget.Alig ~3 perces sétával elérhető iskola, orvos, posta, CBA, stb.A vételár a berendezési tárgyak nagy részét tartalmazza!Ár: 15,99 MFtÉrdeklődés esetén keressen bizalommal, nézzük meg együtt!

Referencia szám: HZ094018-IN


Elhelyezkedés

Hercegszántó


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6598788


+36 70

Ingatlannet kód: NET6598788

Az általad megtekintett eladó hercegszántói családi ház 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 26 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 140 m², míg a hozzá tartozó teleké 610 m². További jellemzői: az építés éve 1982, a fal építési anyaga vegyes, a fűtés típusa konvektor. A családi ház ára 16,99 millió Ft, négyzetméter ára 121 357 Ft, ami a hercegszántói átlaghoz képest 0%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Végi Zsuzsanna referens a Mohács irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6598788. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Hercegszántó ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.