star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Hernádnémeti

  • 65 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 365 m²

    telek

Vételár:

11,73 millió Ft

Eladó ház Hernádnémeti

  • 65 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 365 m² telek

  • Eladó ház Hernádnémeti

  • 65m²


Ár:

11 730 000 Ft

Szobák száma
3
Fűtés
egyéb

Az ingatlanról:

Hernádnémetiben a Bajcsy-Zsilinszky utcában eladó egy 64.82 m²-es ház, 365 m²-es telekkel!
Az ingatlan régebben irodaként volt hasznosítva, ennek megfelelően a földhivatali nyilvántartásban "kivett irodaház"-ként van nyilvántartva.
Ára: 11.730.000, -Ft+Áfa

Műszaki leírás:
1980-ban vasbeton alapra épült, tégla falazattal, vasbeton födémmel. A tető fa szerkezetű nyeregtető, hullámpala fedéssel. A homlokzat kőporozott, a nyílászárók műanyag szerkezetűek. Az épület fűtését
és a használati melegvizet kp-i gázkazán biztosítja, radiátor hőleadókkal. A falak festettek és csempézettek, a padlóburkolat kerámia lap.
2013-ban felújításon esett át az épület, mely felújítás a következőkre terjedt ki: nyílászáró csere, festés, burkolás, álmennyezet kialakítása.
Ablakok szerkezete: Műanyag
Ablakok üvegezése: Hőszigetelő üvegezés
Fűtési mód: Központi gázkazán
Hőleadó felületek: Radiátor
Melegvízellátás: CIRKO kazán
Épületgépészet állapota: Jó

Környezet:
A település központjában fekszik. A környező ingatlanok közintézmények, templom, lakó ingatlanok, kereskedelmi egységek.

Közlekedés:
Aszfaltozott úton megközelíthető
Tömegközlekedés buszmegállója kb. 5 m


Elhelyezkedés

Hernádnémeti


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6633401


+36 20

Ingatlannet kód: NET6633401

Az általad megtekintett eladó hernádnémeti családi ház 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 18 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 65 m², míg a hozzá tartozó teleké 365 m². További jellemzői: a fűtés típusa egyéb. A családi ház ára 11,73 millió Ft, négyzetméter ára 180 462 Ft. Az ingatlant Takács Alán referens a GAMMA Ingatlan Kft. irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6633401. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Hernádnémeti ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.