star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Hévíz

  • 70 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 1 050 m²

    telek

Vételár:

94,5 millió Ft

Eladó ház Hévíz

  • 70 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 1 050 m² telek

  • Eladó ház Hévíz

  • 70m²


Ár:

94 500 000 Ft

Építés éve
2023
Szintek
1
Szobák száma
4
Ingatlan állapota
új építésű
Fűtés
elektromos
Parkolás
parkoló
Fal építési anyaga
tégla
Légkondícionáló
van

Az ingatlanról:

Árcsökkenés, négymillióval olcsóbban! Azonnal költözhető, új építésű, energiatakarékos, három egységes lakóparki lakást kínál megvételre Hévíz kertvárosi részén a LIDO HOME ingatlan iroda. A 1050 m2-es, dombos, déli-délnyugati fekvésű, nagy-panorámás telken, zárt lakóparkban épülő ingatlanok az energiatakarékossági szempontok maximális figyelembe vételével készülnek, kiváló minőségben. A fűtő-hűtő rendszer hőszivattyúval megoldott, a kerámia burkolattal ellátott helyiségeknél padlófűtéssel, mennyezeti hűtés-fűtéssel, helyiségenként hőfok szabályozással. A villamosenergia ellátást napelemek segítik. A beépített konyhabútor gépekkel + fürdőszoba bútorral és lámpákkal felszerelt. A kert is elkészült füvesítéssel és a zöld növények ültetésével. Mindegyik lakáshoz 2 db gépkocsi terasz pergolás beálló tartozik, viakoloros burkolattal, külső konnektor áramvételi lehetőséggel. A zöld területeken füvesítés, automata locsoló rendszerrel. Jelen hirdetésben szereplő lakás a "B" lakás, 3 szoba + nappalis, 80 m2-es+ 10 m2 terasszal és kertkapcsolattal. A társasházban az "A" és a "C" lakás már gazdára talált.
Ezen az ingatlanon túl több ezer egyéb ingatlant is ajánlunk főként a Balaton vonzáskörzetében. Hívjon telefonon, vagy küldjön e-mailt arról, hogy pontosan mit is keres?
Amennyiben a hévízi LAKÓPARKI LAKÁS, vagy a kínálatunkban található egyéb ingatlan felkeltette érdeklődését, hívjon telefonon.
- Vásárolna, de nincs rá keret? Kollégánk díjmentes, bank semleges hitel ügyintézéssel segít Önnek!
LIDO HOME - Ingatlanok egy életen át!


Helyiségek

Szoba
13.14m²
Szoba
24.06m²
Fürdőszoba
5.59m²
Szoba
9.15m²
Közlekedő
5.54m²
Wc
2.85m²
Szoba
9.15m²

Elhelyezkedés

Hévíz


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6498363


+36 70

Ingatlannet kód: NET6498363

Az általad megtekintett eladó hévízi sorház 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). A sorházról 14 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 70 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 050 m². További jellemzői: az építés éve 2023, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa elektromos. Parkolási lehetőség: parkoló. A sorház ára 94,5 millió Ft, négyzetméter ára 1 350 000 Ft, ami a hévízi átlaghoz képest 34%-kal magasabb. Az ingatlant Gyarmati László referens a Horányi Hajnalka irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6498363. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Hévíz ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.