star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Hévíz

  • 110 m²

    alapterület
  • 2

    szoba
  • 700 m²

    telek

Vételár:

99 millió Ft

Eladó ház Hévíz

  • 110 m² alapterület
  • 2 szoba
  • 700 m² telek

  • Eladó ház Hévíz

  • 110m²


Ár:

99 000 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
cirkófűtés

Az ingatlanról:

Hévíz egyik leginkább kedvelt városrészében, csodás zöld környezetben ajánlom figyelmébe ezt az újszerű, minden igényt kielégítő családi házat.

700 nm nagyságú telek tartozik hozzá.
Az elmúlt 1 éveben teljeskörű felújításon ment keresztül az ingatlan.
Ennek keretein belül a vastag, kő falazattal rendelkező családi házat kibővítették, ytong szerkezetű, új épületrész került kialakításra.
Külső homlokzata 10 cm vastag hőszigetélést kapott.
Tetőszerkezete megújult, új fedélszék , lécezézés, hódfarkú cserépfedés, ereszcsatorna került a régi tető helyére.
Teljes villamos és vízhálózat cseréje megtörtént.
Fűtéséről és melegvíz ellátásról új, energiatakarékos kombi gázkészülék gondoskodik, radiátorokra csatlakoztatva, konyha-étkezőben és a fürdőszobában padlófűtéssel kiegészítve.
Prémium minőségű, fa nyílászárók kerültek beépítésre.
A hatalmas fürdőszobában monkblokkos wc, bidé, külön thermofejes zuhany és egy csúcsminőségű, kétszemélyes akril fürdőkád kapott helyet.
A részben fedett terasz a legjobb helyszín nagyobb összejövetelek, családi étkezések számára, vagy ha csak szeretnénk elmerülni a csodás természetben. Ezen felül egy infra szauna is a kikapcsolódást és a feltöltődést szolgálja.
Belső elrendezését tekintve előszoba-közlekedő, 2 szoba, gardrób helyiség, konyha-étkező és fürdőszoba került kialakításra.
Az épület egy része alatt pince helyiség található, kb 16 nm, tárolásra, kerti növények átteleltetésére is tökéletesen alkalmas.
Kertje teraszos kialakítású, szépen parkosított.

Igazi, nagybetűs OTTHONKÉNT, családi nyaralóként, de akár befektetési céllal vendégházként is tekinthetünk erre a különleges ingatlanra.

Amennyiben felkeltette érdeklődését, forduljon hozzám bizalommal.
Előre egyeztetett időponban szívesen megmutatom.

Fekete Bence
BJ Ingatlan



Elhelyezkedés

Hévíz


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6570242


+36 30

Ingatlannet kód: NET6570242

Az általad megtekintett eladó hévízi családi ház 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 36 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 110 m², míg a hozzá tartozó teleké 700 m². További jellemzői: a fűtés típusa cirkófűtés. A családi ház ára 99 millió Ft, négyzetméter ára 900 000 Ft, ami a hévízi átlaghoz képest 24%-kal magasabb. Az ingatlant Fekete Bence referens a BJ Ingatlan irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6570242. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Hévíz ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.