star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Hódmezővásárhely

  • 271 m²

    alapterület
  • 7

    szoba
  • 664 m²

    telek

Vételár:

30 millió Ft

Eladó ház Hódmezővásárhely

  • 271 m² alapterület
  • 7 szoba
  • 664 m² telek

  • Eladó ház Hódmezővásárhely

  • 271m²


Ár:

30 000 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Építés éve
1996
Szobák száma
7
Ingatlan állapota
felújítandó

Az ingatlanról:

Szeretne nagy házban élni? Belefáradt a belvárosi fizető parkoló övezetbe? Unja a kompromisszumokat, amiket azért kell kötnie, hogy elérhető áron találjon tágas házat? Ne keresse tovább! Alakítsa ki álmai otthonát saját ízlése szerint ebben a 24 éve épült házban! Vegye meg most ezt a házat elképesztően alacsony négyzetméter áron! Akár több család vagy több generáció összeköltözésére is alkalmas ingatlan! Jelenlegi állapotában lelakott, de jó szerkezetű és elosztású épületekről beszélhetünk. A földszint 107 m2, melyből egy a 32 m2-es nappali és 20 m2-es étkező egy légtér. Az emeleten 5 szoba van. Az udvaron szintén tégla építésű melléképületek vannak. Az alagsorban 57 m2-es pince található. Kiváló lehetőség lehet összeköltözőknek, nagy családosoknak, akik egy felújítással saját képükre kívánják alakítani jövendő otthonukat.

Falazat anyaga: Tégla


Elhelyezkedés

Hódmezővásárhely, Dobó Katalin utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET5848424


+36 30

Ingatlannet kód: NET5848424


Az általad megtekintett eladó hódmezővásárhelyi (Dobó Katalin utca) családi ház 7 szobával rendelkezik (ebből 7 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 16 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 271 m², míg a hozzá tartozó teleké 664 m². További jellemzői: az építés éve 1996. A családi ház ára 30 millió Ft, négyzetméter ára 110 701 Ft, ami a hódmezővásárhelyi átlaghoz képest 66%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Molnár Attila referens a Molnár Attila irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 5848424. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Hódmezővásárhely ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.