star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Hódmezővásárhely

  • 234 m²

    alapterület
  • 6

    szoba
  • 550 m²

    telek

Vételár:

24,9 millió Ft

Eladó ház Hódmezővásárhely

  • 234 m² alapterület
  • 6 szoba
  • 550 m² telek

  • Eladó ház Hódmezővásárhely

  • 234m²


Ár:

24 900 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Építés éve
1894
Szobák száma
6
Ingatlan állapota
felújítandó
Fűtés
konvektor

Az ingatlanról:

Eladóvá vált Hódmezővásárhely egyik fő bevezető útjának belvároshoz vezető részén - Kutasi út, Szent István templom közelében - egy 55 m2-es üzlethelyiséget és 55 m2-es pincét is tartalmazó ingatlan. A pince területe a megadott 234 m2 felett van. Az ingatlan több egységből áll, ezért közműmérő órái is ennek megfelelően vannak osztva. Mintegy 50 m2  - nem eladó - rész a szomszéd ingatlanhoz tartozik, de annak megközelítése nem az eladó részen keresztül történik. Az épület akár kizárólag lakóingatlannak is hasznosítható, de megközelítése, parkolási lehetősége és fekvése kiváló lehetőséget nyújt gazdasági hasznosításnak is. Az épület egy része felújított, annak befejezése már az új gazdájára vár, így elképzeléseinek, hasznosításának a legmegfelelőbben tudja saját elképzelései szerint formálni az ingatlant.

Amennyiben hirdetésem felkeltette érdeklődést, keressen bizalommal! Amennyiben nem veszem fel a hívását és nem letiltott a hívószáma, visszahívom.

Falazat anyaga: Tégla + vályog


Elhelyezkedés

Hódmezővásárhely, Szent István tér


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6023154


+36 30

Ingatlannet kód: NET6023154


Az általad megtekintett eladó hódmezővásárhelyi (Szent István tér) családi ház 6 szobával rendelkezik (ebből 6 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 10 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 234 m², míg a hozzá tartozó teleké 550 m². További jellemzői: az építés éve 1894, a fűtés típusa konvektor. A családi ház ára 24,9 millió Ft, négyzetméter ára 106 410 Ft, ami a hódmezővásárhelyi átlaghoz képest 67%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Molnár Attila referens a Molnár Attila irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6023154. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Hódmezővásárhely ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.