star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Hódmezővásárhely

  • 150 m²

    alapterület
  • 5

    szoba
  • 320 m²

    telek

Vételár:

62,9 millió Ft

Eladó ház Hódmezővásárhely

  • 150 m² alapterület
  • 5 szoba
  • 320 m² telek

  • Eladó ház Hódmezővásárhely

  • 150m²


Ár:

62 900 000 Ft

Építés éve
1994
Szintek
2
Szobák száma
5 (4 + 1)
Ingatlan állapota
átlagos
Fűtés
gáz (központi)
Parkolás
nincs

Az ingatlanról:

Vásárhelyen, a Simonyi utcában egyedi tervezésű, 150 nm-es 5+1 félszobás családi házat kínálok Önnek megvételre, 320 nm-es telekkel.
Az ingatlan 1994-ben épült porotherm téglából, amely egy 10 cm-es szigetelést is kapott. Az ajtók és ablakok hungaropan hőszigeteltek, így a fűtése gazdaságos. Miért eladó? Mert csak egy személy lakja.
A házba két bejáraton léphetünk be. Az egyik bejárat az utca felől található, a tulajdonos korábban üzletnek használta ezt a részt, a másik bejárat pedig az udvar felől közelíthető meg. Innen elsőként egy előtérbe jutunk, szemben találjuk a fürdőt, jobbra pedig a szobákat. A nappaliból nyílik a konyha, a kamra, valamint az utca felőli szoba.
Az emeletre beton körlépcsőn juthatunk fel, ahonnan a nappaliba lépünk. Ebből nyílik további két utcai szoba, egy konyha, egy előtér és ebből a WC.
A betonlépcsőn tovább felfelé haladva egy 50 nm-es tetőtérbe jutunk, itt a szigetelés kész, de nincs a belsőtér befejezve. Akinek több lakóterületre van szüksége, kevés ráfordítással a fantáziára bízva kialakíthatók a megfelelő helyiségek.
Az emeleti szobák laminált burkolatúak, a többi helyiség hidegburkolatú.
A fűtést gázkazán biztosítja hőleadó radiátorokkal, de vegyes tüzelés is lehetséges, mert több helyiségben áll rendelkezésre kémény. A melegvizet villanybojler szolgáltatja.
A villamoshálózat már az építkezéskor réz vezetékből lett szerelve.
Közlekedés: 2-300 méterre buszmegálló, autóval a központ 5 perc, a 47-es főút 1 perc.
Iskola a közelben, 200 méterre.
CSOK, babaváró igényelhető, és alacsony kamatozású hitel felvehető a jogszabályi feltételek teljesítése esetén. Az ügyvédi munka és hitelügyintézés szintén szolgáltatásunk része, így Ön sokkal eredményesebben fog célba érni.
Ha bármi kérdése felmerül az ingatlannal kapcsolatban, vagy meg szeretné tekinteni, kérem, hívjon az elérhetőségemen bármikor, engem nem fog zavarni.

Szabó Ernő 30-416-2393
Ingatlanértékesítő beépíthető tetőtér, jó közlekedés, külön fürdő és wc, redőnyözött, terasz, új nyílászárók, udvari gépjárműbeálló lehetőség, zöld övezet, amerikai konyha, külső hőszigetelés, új villamoshálózat, garázs lehetőség
(További kínálatunkat keresse a VING hivatalos weboldalán.)


Elhelyezkedés

Hódmezővásárhely, Hódmezővásárhely, Simonyi utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6403137


+36 30

Ingatlannet kód: NET6403137


Az általad megtekintett eladó hódmezővásárhelyi (Hódmezővásárhely, Simonyi utca) családi ház 5 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 1 félszoba). A családi házról 25 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 150 m², míg a hozzá tartozó teleké 320 m². További jellemzői: az építés éve 1994, a fűtés típusa gáz (központi). Parkolási lehetőség: nincs. A családi ház ára 62,9 millió Ft, négyzetméter ára 419 333 Ft, ami a hódmezővásárhelyi átlaghoz képest 21%-kal magasabb. Az ingatlant Szabó Ernő referens a Városi Ingatlaniroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6403137. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Hódmezővásárhely ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.