star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Hódmezővásárhely

  • 50 m²

    alapterület
  • 2

    szoba
  • 50 m²

    telek

Vételár:

6 millió Ft

Eladó ház Hódmezővásárhely

  • 50 m² alapterület
  • 2 szoba
  • 50 m² telek

  • Eladó ház Hódmezővásárhely

  • 50m²


Ár:

6 000 000 Ft

Szobák száma
2
Ingatlan állapota
felújítandó

Az ingatlanról:

Csongrád-Csanád vármegye, Hódmezővásárhelyen a Jókai utca 125 szám alatt eladó, egy 4 lakásból álló társasház, 1 db udvari lakása. A lakások földszintiek, sorház jellegűek, és egymás mellettiek. Közmű villany, víz, és csatorna be van kötve, gáz nincs az ingatlanban. Lakóterület 50 nm, található benne, konyha, 2 db szoba, előtér, kamra, és egy fürdőszoba WC-vel. Fűtése egyedi kályhával, a nyílászárok fából készültek, jó állapotban vannak. A melegvíz ellátás a fürdőszobában fa tüzelésű bojlerrel van megoldva. A lakás felújítást igényel, azonnal birtokba vehető. Nyugodt, csendes helyen találhatóak, nagyon rendes szomszédokkal, a ház előtt közvetlenül buszmegálló, és közelben bevásárlási lehetőségek. Az ingatlanhoz tartozik saját kert rész, valamint különálló tárolók. Az ingatlan tehermentes, azonnal birtokba vehető!
Albérletbe nem kiadó és részletfizetési lehetőség nincs.
Irányár 6 millió forint.


Elhelyezkedés

Hódmezővásárhely


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6597364


+36 70

Ingatlannet kód: NET6597364


Az általad megtekintett eladó hódmezővásárhelyi házrész 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A házrészről 10 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 50 m², míg a hozzá tartozó teleké 50 m². A házrész ára 6 millió Ft, négyzetméter ára 120 000 Ft, ami a hódmezővásárhelyi átlaghoz képest 39%-kal alacsonyabb. Az ingatlant makoiingatlanpont hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6597364. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Hódmezővásárhely ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.