star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Hosszúpályi

  • 120 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 1 500 m²

    telek

Vételár:

59 millió Ft

Eladó ház Hosszúpályi

  • 120 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 1 500 m² telek

  • Eladó ház Hosszúpályi

  • 120m²


Ár:

59 000 000 Ft

Építés éve
2005
Szintek
2
Szobák száma
4
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
gáz (központi)
Parkolás
2 garázs
Fal építési anyaga
tégla
Légkondícionáló
van

Az ingatlanról:

Debrecentől 10 perc autóútra, Hosszúpályi kedvelt, új osztású részén, fekventált helyen eladó ez a 120 m2 alapterületű, nagyon szép állapotú, 3 külön nyíló szobás, nagyon jó elosztású földszintes családi ház, 1500m2-es önálló telken.

Ez a családi ház 2005-ben épült, tégla falazattal, beton alapra, bitumenes zsindely tetővel.
A telek kb.1.80 m magas lemezkerítéssel körbekerített, elektromos szárnyaskapuval ellátott.
Hatalmas (78,61m2) száraz pince van az ingatlan alatt, illetve kétállásos nagyméretű garázs is tartozik hozzá. Ezek a helyiségek a házból is megközelíthetőek.
A gyönyörű, tágas amerikai típusú nappali-konyha-étkező kelet-nyugati fekvése miatt egész nap napfényben úszik., teljesen körbenapozott.
A bejárattal szemben egy kis dolgozósarok lett kialakítva.
Kiváló elosztásának köszönhetően a hálószobák kissé elszeparálva a bejárati ajtóval szembeni közlekedőből nyílnak, míg a nappali-konyha-étkező a bejárat bal oldalára esik.
A fűtésről és a melegvíz ellátásról egy nagy teljesítményű fali kombi gázkazán gondoskodik.
Műanyag 2 rétegű hőszigetelt ablakok vannak redőnnyel ellátva. Ízléses burkolatok és beltéri ajtók lettek választva, ami harmónizál a konyhabútor színével is.
Az ingatlan összközműves, per-, teher-és igénymentes!
A közelben boltok, óvoda, bölcsőde, iskola található. A helyközi buszjáratok menetrendje az iskolához és a munkahelyekhez igazodik.
Amennyiben felkeltette az érdeklődését ez a szép családi otthon, várom hívását a hét bármely napján. Szívesen adok további felvilágosítást, illetve kísérem el egy helyszíni megtekintésre!


Elhelyezkedés

Hosszúpályi


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6626164


+36 70

Ingatlannet kód: NET6626164

Az általad megtekintett eladó hosszúpályi családi ház 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és félszoba). A családi házról 20 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 120 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 500 m². További jellemzői: az építés éve 2005, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa gáz (központi). Parkolási lehetőség: 2 garázs. A családi ház ára 59 millió Ft, négyzetméter ára 491 667 Ft, ami a hosszúpályi átlaghoz képest 32%-kal magasabb. Az ingatlant Dupka Melinda hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6626164. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Hosszúpályi ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.